Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus değişim ve iade raporu stokta yok daha üst model isteyebilir miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ümit bekmezci
Ben 27 temmuzda asus fx506hm oyuncu bilgisayarımı servise verdim ve hala çıkmadı değişim ve iade raporu talep ettim fakat rapor çıktığında vatandan almıştım ürünümü aynı ürünün stoğu yokmuş ürünün muadili bir üst versiyon istteme hakkım var mı bilgisi olan

Gurkanpiro

80+ Platinum
Ben 27 temmuzda asus fx506hm oyuncu bilgisayarımı servise verdim ve hala çıkmadı değişim ve iade raporu talep ettim fakat rapor çıktığında vatandan almıştım ürünümü aynı ürünün stoğu yokmuş ürünün muadili bir üst versiyon istteme hakkım var mı bilgisi olan
muadilini verirler bir yüksek modeli icin para isterler

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,681
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eğer ürünün Muadili yok ise bir üst modeli gelir atıyorum 3060-11400h yerine 4060 12450h falan gelir eğer servisten stok yok raporu çıktıysa üst ürünü yollama kararını onlar belirler. (Tamamen salladım şuanda sistem özelliklerini )

brsokcu

80+ Bronze
Ben bu dediğini çok uyguladım kibarca rica et de ürün para iadesi alırsam benzer üründen satın alamıyorum de. Muadili yoksa verebileceğiniz başka bir model mevcut mudur diye sor. Üstüne para verebileceksen verebileceğini de belirtebilirsin. Ama bu üste para alma olayını asus için penta yapıyordu. Eğer asus Penta ise erol beye yaz sağolsun bana çok yardımcı olmuştu müşteri hizmetlerinin maalesef veremeyiz dediği ürünü ondan aldım.

Top Bottom