ASUS DSL-AC750 ve Türknet

riquA

80+
Reaksiyon skoru
60
16 Mayıs'ta D-Smart taahhütüm bitiyor ve İst/Yenibosna'da 35mbit hız vaad eden Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Şuan ki modemim;

VMG3312-B10B ADSL2+ destekliyor. O yüzden DSL-AC750 ile değiştirmeyi planlıyorum. Yanlış/Doğru?

Ekstra: Türknet'e ne zaman başvurmalıyım? 16 Mayıs'ı beklemeli miyim? Başvurduktan ne kadar sonra internete erişebileceğim?

Modem değiştire bilirsin 16 mayısı bekle virüs nedeniyle gecike bilirler 1 haftada yapacaklarına inanıyorum

Bence bekleme ne kadar erken o kadar iyi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 Mayıs'ta D-Smart taahhütüm bitiyor ve İst/Yenibosna'da 35mbit hız vaad eden Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Şuan ki modemim;

VMG3312-B10B ADSL2+ destekliyor. O yüzden DSL-AC750 ile değiştirmeyi planlıyorum. Yanlış/Doğru?

Ekstra: Türknet'e ne zaman başvurmalıyım? 16 Mayıs'ı beklemeli miyim? Başvurduktan ne kadar sonra internete erişebileceğim?
Bizim arkadaş 2 haftadır bekliyor.

bölgenizde ne tür bir bağlantı var onu öğrenin adls mi vdslmi fibermi bazan yanlışta söyleyebiliyorlar tam emin olmadan almayın vdsl için modem almanız şart başvurun online işleme alınır hemen bu arada taahatünüzün bitmesini beklemeyin şümkü son ay istisna dısıdır direk geçiş yapabilirsiniz bağlantınız kopmadan

Kardeşim abonelik başlatırken bu kodu verirsen 1 ay bedava internet kazanırsın. JXH92QR60YOM ayrıca bağlantında bir sorun veya gecikme olursa özelden bana sorarsan yardımcı olurum.

bölgenizde ne tür bir bağlantı var onu öğrenin adls mi vdslmi fibermi bazan yanlışta söyleyebiliyorlar tam emin olmadan almayın vdsl için modem almanız şart başvurun online işleme alınır hemen bu arada taahatünüzün bitmesini beklemeyin şümkü son ay istisna dısıdır direk geçiş yapabilirsiniz bağlantınız kopmadan
Daha önce bir arıza kaydı oluşturmuştum hızla ilgili ve TT destekten gelip baktılar. Binaya kadar 35mbit hız geliyor kendi gözlerimle de gördüm cihazda. 2 ila 6 mbit hız alıyordum bina kabloları kötü olduğu için 24mbitlik anlaşmada. Kabloları Cat6 ile değiştirdik şuan 16'yı geçmiyor. Türknet'in altyapı sorgulamasında adsl ise 16mbiti geçemez ibaresinden dolayı vdsl modem arayışına geçtim. Ek olarak şuan son ayın 1. günündeyim. Türknet'e başvuru gerçekleştirirsem bir sıkıntı olmayacaksa hemen yapacağım. Üstteki 'Bizim arkadaş 2 haftadır bekliyor.' cümlesi korkuttu beni. Şu günlerde internetsiz olmuyor..

hayır hayır bende dsmart abonesiydim son 1 ay kala direk geçiş yaptım kesintide olmadı ayrıca şu an kullandığın adsl hattını direk vdls alırlar benimde öyle oldu sıkıntı çıkmaz zaten hali hazırda portunda var elinde online başvuru yap geç sonraya kalırsan portlar dolabilir açıkta kalırsın ayrıca şu gunde adslde bir iyi seçenek haline geldi siz geçin 16 da olsa alın sıkıntı olmaz

Bulunduğunuz bölgeye göre gecikme yaşanır. Gecikmenin asıl sebebi Türk Telekom'dur. Bağlantıyı onlar sağlıyor. Ben Türk Telekom'un yüzünden iki kez Superonline aboneliğine başvurdum, abone olamadım. Aboneliğimi iptal etmişler, genel merkezin haberi yok. :)

hayır hayır bende dsmart abonesiydim son 1 ay kala direk geçiş yaptım kesintide olmadı ayrıca şu an kullandığın adsl hattını direk vdls alırlar benimde öyle oldu sıkıntı çıkmaz zaten hali hazırda portunda var elinde online başvuru yap geç sonraya kalırsan portlar dolabilir açıkta kalırsın ayrıca şu gunde adslde bir iyi seçenek haline geldi siz geçin 16 da olsa alın sıkıntı olmaz
Teşekkür ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulunduğunuz bölgeye göre gecikme yaşanır. Gecikmenin asıl sebebi Türk Telekom'dur. Bağlantıyı onlar sağlıyor. Ben Türk Telekom'un yüzünden iki kez Superonline aboneliğine başvurdum, abone olamadım. Aboneliğimi iptal etmişler, genel merkezin haberi yok. :)
Anladım tamamdır (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri