Asus Dual 4060 VS Gigabyte Windforce 4060

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
519
İkisi de aynı bu arada.

şahsen vok trooperı 5700x3d yapıp 1tb ssd yapıp alırdım windforce rezil bir kart olarak anılsa da sisteme dahil olan kasanın soğutması o kadar rezil değil 30dklık furmark sonucunda hotspotu 78 gördüm bir sorun olacağını sanmıyorum işlemci için yanına da bir tane güzel fan alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun içi 55i geçmiyor*

hocam öneriniz için saolun ama şuanlık bu 2 kasayı düşünüyoruz

şahsen vok trooperı 5700x3d yapıp 1tb ssd yapıp alırdım windforce rezil bir kart olarak anılsa da sisteme dahil olan kasanın soğutması o kadar rezil değil 30dklık furmark sonucunda hotspotu 78 gördüm bir sorun olacağını sanmıyorum işlemci için yanına da bir tane güzel fan alırdım

oyun içi 55i geçmiyor*
çok pc zorlayan birisi değilim

Tabii ki asus.

Niye ki? Babanız mı komisyon alıyor o sistemlerden?
hocam öncelikle sakin olun. nedeni şu anda düşündüğüm sistemleri 2şer 2şer karşılaştırıyorum bana en uygun olanı seçeceğim taksite fln. attığınız linkteki sistemlerede bakacağım zaten. ama siz o güzel yüreğinizi ferah tutun iyi forumlar

yani fiyat farkında değer mi?

hocam öncelikle sakin olun. nedeni şu anda düşündüğüm sistemleri 2şer 2şer karşılaştırıyorum bana en uygun olanı seçeceğim taksite fln. attığınız linkteki sistemlerede bakacağım zaten. ama siz o güzel yüreğinizi ferah tutun iyi forumlar

yani fiyat farkında değer mi?
Değer biri 60 diğeri 80 derece görecek FAN SESİ DE CABASI...

tabii ki asus dual :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,695
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri