Özgürcan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,632
- İsim
- Özgürcan
biçimlendirme yerinde ssd ve m2 biçimlendirirsin hangisine windows kurmak istiyorsan ona kurarsın diğierini normal yedek olarak durur hardisk bir şey yapmazsan olduğu gibi kalır bir şey de olmazHocam ben format atacağım ama, disklerim şunlar.
Kurulum ekranında C ve E diskini sileceğim.
Ama Harddisk dursun istiyorum, onu silmesem o dursa ondaki verilere yine formattan sonra ulaşabilir miyim sorunsuz?
Bir takım şeyleri Flash'a yedekledim HDD'yi de temizlerim diye ama, bu şekilde oluyor mu diye merak ettim.
Bi de bir kaç merak ettiğim şey var, malum her zaman format atmıyoruz.
Ben fotoğrafını attığım disklerden M2 olana kurmak istiyorum Windows'u. Diğerleride ek depolama olacak.
Kurulumdaki Disk seçme bölümünde biçimlendir vs. yazıyor, doğru sıralama nasıl olmalı?
Bütün diskleri boşaltacağım, zaten Resim yedeklerim vs. hep HDD içindeydi.
Onlarıda Flash'a yedekledim.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama format atman darboğazı değiştirmeyecek bu yazılımsal sorun değil donanımsal bunu anca overclock ile arayı kapatabilirsin bir nebze yoksa ben niye zahmete giriğ işlemcimi satıp yenisini aldım bende atardım formatHocam ben format atacağım ama, disklerim şunlar.
Kurulum ekranında C ve E diskini sileceğim.
Ama Harddisk dursun istiyorum, onu silmesem o dursa ondaki verilere yine formattan sonra ulaşabilir miyim sorunsuz?
Bir takım şeyleri Flash'a yedekledim HDD'yi de temizlerim diye ama, bu şekilde oluyor mu diye merak ettim.
Bi de bir kaç merak ettiğim şey var, malum her zaman format atmıyoruz.
Ben fotoğrafını attığım disklerden M2 olana kurmak istiyorum Windows'u. Diğerleride ek depolama olacak.
Kurulumdaki Disk seçme bölümünde biçimlendir vs. yazıyor, doğru sıralama nasıl olmalı?
Bütün diskleri boşaltacağım, zaten Resim yedeklerim vs. hep HDD içindeydi.
Onlarıda Flash'a yedekledim.Alıntıyı görüntüle