Neler Yeni

Çözüldü✓ ASUS DUAL 6700XT %100 KULLANIMDA 81 DERECE NORMALMİ

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
Coil whine sorunu var diye düşünüyordum fanlar gayet düzgün dönüyor gibi duruyor. Bana garip gelen şu furmark testinde vs ısılar bu kadar yükselmiyor ve coil whine seside yok. Ama oyunu açtığım gibi coil whine sesi başlıyor ve minimum 70-76 derecelerde oynanıyor. Maksimum 81i gördüm dediğim gibi ama anlık olarak oldu sadece. Asusa mail attım duruma göre bakacağım.
oyun fpsi arttıkça coil whine sesi artıyor fps sınırlamayı dene azaldığını fark edeceksin

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
oyun fpsi arttıkça coil whine sesi artıyor fps sınırlamayı dene azaldığını fark edeceksin
Çok fark var nasıl yok
şuan furmark testi yapıyorum ve ekran kartı resmen pamuk gibi çalışıyor 2k çözünürlükte 10 dakikada 63 dereceyi geçmedi. 81 dereceyi hunt showdown oynarken HWmonitor den gördüm şuan uygulamanın doğru gösterdiğinden şüpheliyim.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU

şu var bende güncel bir kaç oyun oynadım 2k da o kadar ısınma yaşamadım kasadan dolayı olabilir.

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
şuan furmark testi yapıyorum ve ekran kartı resmen pamuk gibi çalışıyor 2k çözünürlükte 10 dakikada 63 dereceyi geçmedi. 81 dereceyi hunt showdown oynarken HWmonitor den gördüm şuan uygulamanın doğru gösterdiğinden şüpheliyim.
yani nasıl oldu hiçbir fikrim yok. hwmonitor sapıtmış :D furmarkın gösterdiği değerler açıkken hwmonitor kapatıp açtım ve düzeldi doğru değerleri vermeye başladı. maksimum 65 dereceyi gördü. :rolleyes:
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler yardım için konu kilit

Top Bottom