Neler Yeni

Asus Dual Ekran kartı coil whine

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Merhaba arkadaşlar,
Yeni sistemimi dün akşam teslim aldım. Furmark testi yaptım ancak herhangi bir cızırtı vesaire hissetmedim. Bugün stok fan ile ilk kez valoranta girdim sıcaklık 81 dereceye ulaştı, bir ses vardı ancak stok fanın sesi olabilir diye düşündüm. Bugün Arctic Sıvı soğutmayı montajladım. Tekrar valoranta girdim oyun oynamak için menüdeyken herhangi bir sorun yoktu,oyun esnasında cızırtılı bir ses duydum, oyundan çıkıp tekrar furmark testi yaptım ancak bir ses yoktu. Oyun ayarlarından FPS kısıtını kapatıp denediğimde rahatsız edecek düzeyde ses oluştu.
İlk kez ve yeni aldığım bir sistem de böyle bir sorunla karşılaşmak kötü oldu. Sinirlerim bozuk durumda. Bu şekilde kullanmayı kabul etmiyorum. En kısa sürede değişimin yapılmasını istiyorum,bunun için nasıl bir yol izlemeliyim.
8 ocakta askere gideceğim için vaktim yok, bir an önce değişimin olması lazım garanti ile servisle uğraşmak istemiyorum bunun içinde zamanım da yok zaten.
Videoyu da ekliyorum bir zahmet bakar mısınız

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Modeli ne? RX 6700 XT Dual ise bunlarda oluyor maalesef. Çok varsa servisi halleder.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aynı modeli kullandım, yok denecek kadar az CW vardı. Şansınıza kötü denk gelmiş. Asus servisi aslında bayağı hızlı, 2-3 güne karar çıkıyordu en son şansınızı deneyin.
Modeli Asus dual 3060ti .

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı modeli kullandım, yok denecek kadar az CW vardı. Şansınıza kötü denk gelmiş. Asus servisi aslında bayağı hızlı, 2-3 güne karar çıkıyordu en son şansınızı deneyin.
Servis değişim mi yapıyor yoksa mevcut karttaki sorunu mu çözüyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
şansına cw de kötü gelmiş benim asus dual 3060tida da var ama zar zor sesini duyuyorum servisin biraz inisiyatifine bağlı ama belli desibel üstü olmadığı sürece değişim yapılmaz bu ama baya sesli gibi gözüküyo şansın yüksek bence

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
şansına cw de kötü gelmiş benim asus dual 3060tida da var ama zar zor sesini duyuyorum servisin biraz inisiyatifine bağlı ama belli desibel üstü olmadığı sürece değişim yapılmaz bu ama baya sesli gibi gözüküyo şansın yüksek bence
Video ya baktiysaniz fazlasıyla yüksek , ki yakından daha fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
Değişim olması çok düşük ihtimal. Kartı açıp kondansatörlere silikon sıkıp yollarlar.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Video ya baktiysaniz fazlasıyla yüksek , ki yakından daha fazla
evet fark ettim gaminggen sizi asus yetkili servisine yönlendirir yüksek ihtimal ordan değişim kağıdı almadığınız sürece gaminggen de değişim yapmaz

Top Bottom