Neler Yeni

Asus Dual Ekran kartı coil whine

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Modeli ne? RX 6700 XT Dual ise bunlarda oluyor maalesef. Çok varsa servisi halleder.
Hayda bende o model sistem aldım hacı naptın ya karhoya verildi gelcek hafta ici zaten bozuk gelcek die korkuom

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,903
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,903
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Asus a sorunu videolu bir şekilde ilettim. İnceleyip dönüş yapacağız dediler. İnceleme sonucu yazdıkları cevap: " Coil whine bir arıza değildir. Cihazınızın performansına etkisi yoktur." Sanki cw nin ne olduğunu, ne yapıp yapmadığını biz bilmiyoruz.
Belirli bir desibelin üzerinde değişim yapıyorlar deniyor. Bu desibelin sınırı nedir?
18 günüm kaldı askere gitmeme, zamanım yok . Ne yapmalıyım sizce? Bu şekilde kullanmalı mıyım?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Asus a sorunu videolu bir şekilde ilettim. İnceleyip dönüş yapacağız dediler. İnceleme sonucu yazdıkları cevap: " Coil whine bir arıza değildir. Cihazınızın performansına etkisi yoktur." Sanki cw nin ne olduğunu, ne yapıp yapmadığını biz bilmiyoruz.
Belirli bir desibelin üzerinde değişim yapıyorlar deniyor. Bu desibelin sınırı nedir?
18 günüm kaldı askere gitmeme, zamanım yok . Ne yapmalıyım sizce? Bu şekilde kullanmalı mıyım?
Verdikleri cevaba bakar mısın abi ya? Dalga mı geçiyorsunuz. E kartın Rgb si de bozuk olsun o zaman performansa etkisi yok nasılsa. Mahalle bilgisayarcısının vermeyeceği cevap.

Top Bottom