Neler Yeni

Asus Dual Ekran kartı coil whine

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
evet fark ettim gaminggen sizi asus yetkili servisine yönlendirir yüksek ihtimal ordan değişim kağıdı almadığınız sürece gaminggen de değişim yapmaz
Bu bütün firmalarda böyle, teknik servis rapor gelmeden işlem yapamazlar.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Allah belasını versin diyecem de bu gaminggennin dur işimizi halledelim de bende uzak olsunlar
Şans işte kötü bişey o kadar para verip böyle olması
Ekran kartını onlar deneyio yollamadıysa fabrikadan çıkış halinde sorun var suçları yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Tamiri yok bunun. Bütün bobinleri falan değiştirmeleri lazım, daha denk gelmedim :D
Valla hocam tamiri olsa bile ben kabul etmem , sıfır kart alıyoruz ilk günden tamir görüyor kabul edilecek şey değil . Umarım bir an önce ulaşabilirim, onlarda madur etmeden sağlam,gerçekten sıfır bir kartla değiştirirler.
Zamanım yok surda 23 günüm var. Birkaç gün de olsa ağız tadıyla kullanacak zamanım olur inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şans işte kötü bişey o kadar para verip böyle olması
Ekran kartını onlar deneyio yollamadıysa fabrikadan çıkış halinde sorun var suçları yok
Test yaptıklarını söylüyorlar ama bunu duymamak için sağır olmak gerek hocam

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert
Valla hocam tamiri olsa bile ben kabul etmem , sıfır kart alıyoruz ilk günden tamir görüyor kabul edilecek şey değil . Umarım bir an önce ulaşabilirim, onlarda madur etmeden sağlam,gerçekten sıfır bir kartla değiştirirler.
Zamanım yok surda 23 günüm var. Birkaç gün de olsa ağız tadıyla kullanacak zamanım olur inşallah

Test yaptıklarını söylüyorlar ama bunu duymamak için sağır olmak gerek hocam
Haklısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
evet fark ettim gaminggen sizi asus yetkili servisine yönlendirir yüksek ihtimal ordan değişim kağıdı almadığınız sürece gaminggen de değişim yapmaz
Artık ne yapılması gerekiyorsa yapicaz, yeter ki bir an önce çözülsün hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Acaba ben de mi değişim istesem çünkü bende de bayağı bir ses çikiyor hocam
Hocam çok rahatsız oluyorsanız değişim isteyin, o kadar para veriyoruz. Onlar parayı alırken tatmin oluyor, bende aldığım üründen tatmin olmalıyım.

umarım askere gitmeden sorununuz çözülür kötü denk gelmiş gitmeden önce biraz vakit geçircekmişsiniz ne güzel :( cidden teknoloji şans işi
İnşallah hocam

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Bende de DUAL 3060 var. 5 aydır falan kullanıyordum bugün farkettim bende. Videodaki kadar yok ama; boştayken kesikli kesikli yapıyor, yükteyken sürekli bir cızırtı fakat kasa aşağıda ve kulaklık takılı olduğundan hissetmiyorum.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Acaba ben de mi değişim istesem çünkü bende de bayağı bir ses çikiyor hocam
Aynı sorun benim karttada çıktı 2. Gün fark ettim craftrise oynarken, asusa video attım cevap bekliyorum bendeki bu videodaki kadar şiddetli değil ama yinede değişim yapılırsa çok iyi olur

NightWish2434

80+ Silver

SadeceSeyf

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,085
Üyeler
161,195
Son üye