Neler Yeni

Asus Dual Ekran kartı coil whine

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben 3 fanlı aldım onda da çıktı hocam tüm markalarda var bu sorun asusla alakalı değil
Ya hocam bütün markalarda olabilir fakat bu kadar fazla olamaz. Asus kartlarında ciddi CW var

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Ya hocam bütün markalarda olabilir fakat bu kadar fazla olamaz. Asus kartlarında ciddi CW var
Haklısınız , msi da vs neredeyse hiç görmedim ben cw asusta çok fazla oluyor bence diğerlerine göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Bilal
Genel anlamda asusun dual veya tek fanlı serisinde bu problem var.Garip gerçekten
Bende asus dual 6700xt vardı aynı bu videodaki gibi ses geliyordu vatandan aldım direk beğenmedim diye iade ettim cw filan deseydim büyük ihtimal süreç çok uzun olacaktı 1 günde çözüldü :)

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Gönderdim ekran kartını inşallah değiştirirler
Nereye gönderdiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, bu aralar hep asusun kartlarından bu şikayetleri görüyorum. Msi gigabyte görmedim henüz.
Gigabyteda da oluyor hocam çok ben baya gördüm

Evet, bu aralar hep asusun kartlarından bu şikayetleri görüyorum. Msi gigabyte görmedim henüz.
Hocam sizin kart ne oldu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Nereye gönderdiniz hocam

Gigabyteda da oluyor hocam çok ben baya gördüm

Hocam sizin kart ne oldu ?
Asusa video attım, cevap bekliyorum. Sistemi gaminggen e götürsem hafta içi onlarda oraya yollayacaklar herhalde. Asusun geri dönüşüne göre hareket edicem. Umarım değişim yaparlar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Asusa video attım, cevap bekliyorum. Sistemi gaminggen e götürsem hafta içi onlarda oraya yollayacaklar herhalde. Asusun geri dönüşüne göre hareket edicem. Umarım değişim yaparlar
Bende video attım bekliyorum ama hafta sonu olduğu için sanırım pazartesiye kaldı hocam, gaminggene gönderince desibel testi yapıp ona göre asusa gönderiyolar yani direkt asusa ulaşmamız daha iyi oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Umarım süreç hızlı ve bizim lehimize sonuçlanır hocam

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Bende video attım bekliyorum ama hafta sonu olduğu için sanırım pazartesiye kaldı hocam, gaminggene gönderince desibel testi yapıp ona göre asusa gönderiyolar yani direkt asusa ulaşmamız daha iyi oldu
Hocam birde hadi ses az diyelim sizi rahatsız etmiyor belki ama siz ilerde bu sistemi satmaya kalkarsanız fiyatı epey düşer bence yani ben 19kya aldım gelecek sene satmaya kalksam max 15 kya satabilirim sıkıntı ya

Umarım süreç hızlı ve bizim lehimize sonuçlanır hocam
Umarım , benim karta değişim yapacaklarını çok zannetmiyorum ama umarım yaparlar ya bildiğiniz zarardayız şuan ikimizde hem maddi hem psikolojik

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet Aksakal
Hocam birde hadi ses az diyelim sizi rahatsız etmiyor belki ama siz ilerde bu sistemi satmaya kalkarsanız fiyatı epey düşer bence yani ben 19kya aldım gelecek sene satmaya kalksam max 15 kya satabilirim sıkıntı ya
Evet böyle bir durumda var, sıfır ürün alıyoruz ama sorunlu ve bence ayıplı da bir ürün. Normalde bu ses olmuyorsa, ayıplı ürün olması gerek. Yok bobin sesi vesaire flan diyorlar. E bu diğer kartlarda bobin yok mu kardeşim. Şaka gibiler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Evet böyle bir durumda var, sıfır ürün alıyoruz ama sorunlu ve bence ayıplı da bir ürün. Normalde bu ses olmuyorsa, ayıplı ürün olması gerek. Yok bobin sesi vesaire flan diyorlar. E bu diğer kartlarda bobin yok mu kardeşim. Şaka gibiler.
Katılıyorum hocam paramızla rezil oluyoruz ya , hadi benim zamanım var neysede size üzüldüm vallahi askere gidecekmişsiniz kısıtlı zamanınız var , inşallah hemen hallolur değişim yaparlar diye umuyorum 🙏

Birde onlarda yoksa benim aldığım kartta bobin sesi varsa bu mantık olarak ayıplı ürün sayılıyor , buna kesin bir çözüm bulamıyorlar maalesef ama yinede destek olmaları gerek..

Top Bottom