Duale göre gayet iyi benim bildiğim gddr6x olan versiyonu ısınıyor dualde5 dakıka kadar test atım oda cok sıcak ve kasa corsair spec delta soğutması kötü bir kasaAlıntıyı görüntüle
hocam bendede 3070 var 3 fanlı 7 dakikada maksimum 72yi gördü iyi mi?Duale göre gayet iyi benim bildiğim gddr6x olan versiyonu ısınıyor dualde
3070 ısınan bir kart evet güzelhocam bendede 3070 var 3 fanlı 7 dakikada maksimum 72yi gördü iyi mi?
evethocam bendede 3070 var 3 fanlı 7 dakikada maksimum 72yi gördü iyi mi?
sağolun hocam rahatlattınız birde ben bu msi aftewrburner indirdim ben forza 5 girdim fpsler gözükmedi arkada açık mı kalması gerekiyor veya oyundayken mi ayarları yapmam gerekiyor anlamadım
sağolun hocam birde bu msi aftewrburner indirdim ben forza 5 girdim fpsler gözükmedi arkada açık mı kalması gerekiyor veya oyundayken mi ayarları yapmam gerekiyor anlamadım3070 ısınan bir kart evet güzel
İzleme ayarlarını yaptınız mısağolun hocam rahatlattınız birde ben bu msi aftewrburner indirdim ben forza 5 girdim fpsler gözükmedi arkada açık mı kalması gerekiyor veya oyundayken mi ayarları yapmam gerekiyor anlamadım
sağolun hocam birde bu msi aftewrburner indirdim ben forza 5 girdim fpsler gözükmedi arkada açık mı kalması gerekiyor veya oyundayken mi ayarları yapmam gerekiyor anlamadım
3070 ile arasında çok kaldım içime bu kart sındı aldım. sizin de isi değerleriniz normal çok kart inceledim.hocam bendede 3070 var 3 fanlı 7 dakikada maksimum 72yi gördü iyi mi?
evet gerekli olanların hepsini osd yaptım ve ayrı ayrı isimlendirdim fakat oyuna girdiğimde uygulama arkada açık değildiİzleme ayarlarını yaptınız mı