Neler Yeni

Asus Dual RTX 2060 Advanced edition Isınma

enesne06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes ÖZ
Arkadaşlar öncelikle merhabalar forumda yeniyim bir hata yazım yanlışı yaparsam affınıza sığınırım. Arkadaşlar ben 2. el sistem aldım. bu sistemde sistem boştayken bile Ekran kartı 50 54 derecelerde geziniyor. bir kaç kişiye sorup gösterdiğimde miningde kullanılmış olabileceğini söylediler bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeleyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar öncelikle merhabalar forumda yeniyim bir hata yazım yanlışı yaparsam affınıza sığınırım. Arkadaşlar ben 2. el sistem aldım. bu sistemde sistem boştayken bile Ekran kartı 50 54 derecelerde geziniyor. bir kaç kişiye sorup gösterdiğimde miningde kullanılmış olabileceğini söylediler bu konu hakkında nasıl bir yol izlemeleyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Yeni nesil ekran kartları boşta fan çalıştırmaz, bu yüzden 50-55 derece arası çalışırlar. Bu normaldir, manuel olarak fanı boşta çalışacak şekilde ayarlarsanız sıcaklık 35 derecelere düşer ama gerek yok.

Yükte 80 dereceyi geçmiyorsa sorun olmaz.

enesne06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni nesil ekran kartları boşta fan çalıştırmaz, bu yüzden 50-55 derece arası çalışırlar. Bu normaldir, manuel olarak fanı boşta çalışacak şekilde ayarlarsanız sıcaklık 35 derecelere düşer ama gerek yok.

Yükte 80 dereceyi geçmiyorsa sorun olmaz.
şöyle bir problem var yayınlar yapıyorum ben. 3 4 saatlik bir yayın sonrasında ekran kartım 84 derceye kadar ulaşıyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
şöyle bir problem var yayınlar yapıyorum ben. 3 4 saatlik bir yayın sonrasında ekran kartım 84 derceye kadar ulaşıyor
Dual Evo mu kart ilk seri Dual mi?

İlk seri ise normal denebilir ama Evo serisi ise 80i geçmesi pek normal değil. Yıpranmış, termal macunu kurumuş bir kart olabilir.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Ekran kartının yazılımına girip kendinize göre fan ayarı yapabilirsiniz. Sessizliğine göre ayarlarsınız veya fullersiniz artık size kalmış.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam bağlantı paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama Buraya Tıklayarak karta göz atabilirsiniz.
Link paylaşmanızda bir sorun yok.

Attığınız model Evo modeli. Arkadaşımda aynısı var ve kasası kötü olmasına rağmen 80 dereceyi geçmiyor. Kart çok kullanılmış ve yıpranmış olabilir.

Kartın garantisi varsa bakım İçin garantiye yollayın garantisi yoksa iyi bir termal macun alıp temizlik ve macun yenilemesi yapın derim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Fan ayarı % kaç hocam? Yeni nesil kartlar belirli sıcaklıklara kadar fan açmazlar. Bu genelde 55-60 arasıdır.

enesne06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes ÖZ
Fan ayarı % kaç hocam? Yeni nesil kartlar belirli sıcaklıklara kadar fan açmazlar. Bu genelde 55-60 arasıdır.
Hocam normalde otomatikdeydi ama ben bu gün mask %70 olacak şekilde custom bir ayar yaptım

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

enesne06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes ÖZ
Şu an sıcaklıklar nasıl?
Şuan bilgisayar başında değilim ama 3 günde yaptığım kullanımda 4 saatlik yayın süreçlerinde sıcaklığım hep böyle idi birde aferburner de temperature değeri 83 de olduğu için 83 dereceye çıkacak şekilde kendimi kullanıyor kart sanırım o sınırı kaldırsam belki daha da yukarı çıkıcak

Blackberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Berkay Küçük
işlemciniz nedir? 100 derece ve bu sağlıklı değil

Top Bottom