ramazandogru
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
RTX isteyen Nvdia tutkunları için bır fırsat kaçtı....bence hala alinmaz. 600tl farkla 6600 vardi
bende amd var ama artık bir değişiklik istediğim için nvdia tarafını merak ediyordum düşünüdüm taşındım ve bunu aldım bir tutkun değilim deneyip göreceğim genelle yapmanız biraz abartıya kaçmışRTX isteyen Nvdia tutkunları için bır fırsat kaçtı....
Abartı, değil, mizah oldu. 7.000 TL - 8.000 TL den RTX 3050 almak isteyenlere istinaden..bende amd var ama artık bir değişiklik istediğim için nvdia tarafını merak ediyordum düşünüdüm taşındım ve bunu aldım bir tutkun değilim deneyip göreceğim genelle yapmanız biraz abartıya kaçmış
bende rtx cok istiyordum da arada harbiden ciddi performans farki varRTX isteyen Nvdia tutkunları için bır fırsat kaçtı....
8 i bilmem ama 7-6 altından alınabilir bir karttı bana göre ki öylede oldu aldık bakalım hayırlısıAbartı, değil, mizah oldu. 7.000 TL - 8.000 TL den RTX 3050 almak isteyenlere istinaden..![]()
Kaçıranlar için üzüldüm. Ancak bu ekran kartına zaten 6.000 TL üzeri verilmezdi. Belki daha çok indirim olursa, fırsat yakalayabilirsiniz.bende rtx cok istiyordum da arada harbiden ciddi performans farki var
i5 10400f var sıfır hazır sistemle alınma ilgilenirsen yazaynen ama zaten ağır bişey oynadığım yok. işlemci değistiebilirim de aslinda 1800e i5 varmis gaming gen de ama suan nakitim yok o kadar. 10.nesil i5 illaki duser
3050 de neyin RTX i, biz 3060 Ti ile zor açıyoruz. 3050 yi RTX için alan anca minecraft oynar onda da 60fps için ayar kısar.RTX isteyen Nvdia tutkunları için bır fırsat kaçtı....
sisttem aldıktan sonra düzelmesiFiyatlar son bir haftadır oldukça güzelleşmeye başladı. Umarım ülkenin durumu da belli bir tarihten sonra düzelmeye başlar.