Asus Dual RTX 4070S 12GB vs PowerColor Red Devil RX7800XT 16GB

jushkml

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 2.elde bu iki karttan birini alma şansım var ancak hangisini almalıyım bir türlü karar veremedim. İkisi de garantili faturalı ve fiyatları 2-3 bin farkla. Multi/Online/Story tarzı oyunlar oynuyorum genellikle. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Arkadaşlar 2.elde bu iki karttan birini alma şansım var ancak hangisini almalıyım bir türlü karar veremedim. İkisi de garantili faturalı ve fiyatları 2-3 bin farkla. Multi/Online/Story tarzı oyunlar oynuyorum genellikle. Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
ekranın 2k ysa 12gb vram ultrada yetmiyor ama 1080p ise yeterli kas gücü olarak rx7800 %3 ile %7 arası daha iyi bence ileriye dönük olması için amd al 16gb sonuçta

ekranın 2k ysa 12gb vram ultrada yetmiyor ama 1080p ise yeterli kas gücü olarak rx7800 %3 ile %7 arası daha iyi bence ileriye dönük olması için amd al 16gb sonuçta
Evet 2K da kullanacağım. VRAM konusu beni de çok ikilemde bırakıyor.

Evet 2K da kullanacağım. VRAM konusu beni de çok ikilemde bırakıyor.
bende 10gb lik ekran kartı var bazı oyunlarda mecburen gölgeleri minimuma çekiyorum ekran 2k 2 yada 3 seneye 12gb hiç yetmeyecektir riske atmaya gerek yok 12 gerçekten az 2k için 1080p de bile yeni nesil oyunlar 11 görebiliyor

Açık ara 4070 Super

4070S tabi ki RT performansı , dlss4 , saf güç olarak nerdeyse fark olmaması ve destek bakımından daha iyi

4070S tabi ki RT performansı , dlss4 , saf güç olarak nerdeyse fark olmaması ve destek bakımından daha iyi
Siz de 7800XT kullanıyorsunuz her hangi bir sıkıntı gördünüz mü performans/yazılım olarak ?

Siz de 7800XT kullanıyorsunuz her hangi bir sıkıntı gördünüz mü performans/yazılım olarak ?
ben memnunum ufak tefek şeyler dışında bir şey görmedim performans olarak gayet iyi. Ama dediğim gibi eğer 4070S ye bütceniz yetiyorsa onu alın arada çok bir fiyat farkı yok. 2. El olduğu için nvidia daha güvenli olur hem.

Anladım hocam teşekkür ederim

Bazen 7800xt fiyatına 7900gre bulabiliyorsun ona da bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,249
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri