OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Geçmiyor dedim zaten. Maks. ulaştığı değerler bu civarda diye hatırlıyorum .60-65 abartı olmamışmı oyunda 58 oluyor.
Geçmiyor dedim zaten. Maks. ulaştığı değerler bu civarda diye hatırlıyorum .60-65 abartı olmamışmı oyunda 58 oluyor.
İroni yapıyorum Furmark 62 derece.Geçmiyor dedim zaten. Maks. ulaştığı değerler bu civarda diye hatırlıyorum .
EjDeRiYaSı vAr MoRuQAhhh siz cringe damarlarımı arşa çıkarıyorsunuz. Geçen insta da bir herif bana düşük bütçede en iyi ekran kartı 1050 Ti diyor. Aynı fiyata Gigabyte GTX 1650 atıyorum Msi'in 1050 si ile Gigabyte'ın 1650'sini bir tutma diyor. Aynı kafa işte. Ne dersen anlatamazsın. "aBi eMeSaYi yAa"
aRoCi sİtRiX kUrU bUzDaN dAhA sEriNEjDeRiYaSı vAr MoRuQ
IşIQLı MıŞıQLı GeYMiNG iKSS ikS MoDeL oLuMaRoCi sİtRiX kUrU bUzDaN dAhA sEriN
kIrmIzı kEnaRı vAr vE yUtUbIr aBiLeRiM hEp eMeSaYi kuLlAnIYoRIşIQLı MıŞıQLı GeYMiNG iKSS ikS MoDeL oLuM
gigabyte mı nEEEE?Aga ne bileyim gıgabyte zotac gibi markalar bana böyle pek güven vermiyolar ya o msi-asus ismi kazınmış akıllara belki o yüzdendir.
IŞıkLI EjDERyaIşIQLı MıŞıQLı GeYMiNG iKSS ikS MoDeL oLuM
sUs eJdErYa oLmAzSa çÖp dEmeKtİrgigabyte mı nEEEE?
@Berke Gözükara adama neden kızgın atıyorsun?Aga ne bileyim gıgabyte zotac gibi markalar bana böyle pek güven vermiyolar ya o msi-asus ismi kazınmış akıllara belki o yüzdendir.
palit 3090 mı gaming x 1050ti mı?sUs eJdErYa oLmAzSa çÖp dEmeKtİr
3070 li pc var gamegaraj sitesinde 13000 tl ye dostum onu al bence ama monitör dahil değil haberin olsunRYZEN 3600X İŞLEMCİ
ASUS TUF GAMİNG B550 PLUS (WİFİ) ANAKART
CORSAİR 8X2 3200 MHZ 16CL RAM
MSI 100 R KASA
ASUS DUAL RTX2070S EKRAN KARTI
THERMALTAKE 750W 80+ GÜÇ KAYNAĞI
1 TB SEAGATE HDD
500 GB SAMSUNG 970 EVO SSD
ASUS 27 İNÇ CURVED MÖNİTÖR
TOPLAM=13.800 TL
Arkadaşlar böyle bir sistem topladım tüm her şey içime sindi ama güç kaynağı ile kasayı değiştirmeli miyim ? Yoksa ikiside iyi kalsın mı dersiniz veya başka bir şey mi önerirsiniz ? Diğer parçalar içinde önerme yapabilirisiniz ama lütfen asus ve msi markası dışında önerme yapmayın diğer markalara pek güvenmiyorum.Bir de parçalar uyumlu mudur montajını yaparken herhangi bir aksilik yaşar mıyım ?