Neler Yeni

Çözüldü✓ Amd 7700X - Asus 4070ti OC Sistem Topladım. Fikir ve Önerilerinizi İstiyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
Daha düşük fiyatlı parçalar da tabii ki alınır. Fiyat performans tek başına yeterli değil. Fiyat/performans-kalite oranı iyiyse alınır. Ben kalkıp gainward ghost yüzüne bakmam (yarı fiyatına degilse) ama pny xlr8 güzeldir mesela.
Msi victus alacağıma pny xlr8 ama Msi suprim x, xlr8 den bir tik daha pahalıysa suprim x alırım.
Ya da atıyorum rog ile tuf arasında ciddi fiyat farkı varsa tuf alırım o da kalitesi çok iyi çünkü.
msı victus diye bir model yok ventus'dur o ve xlr8 performans olarak rog rakibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
msı victus diye bir model yok ventus'dur o ve xlr8 performans olarak rog rakibi.
laptop araştıra araştıra hp victus a gitti kafa 😂.
Performans olarak rakibi evet sorun yok reis, ben xlr8i elime aldığımda rog daki kaliteyi hissedemiyorum. Benim fantezim de bu napalim 🤣🤣

ConquerorXIV

80+ Gold
@TechnichaL bu arada tuf 4080 de geri ödeme yok diye biliyorum o yüzden 4k monitör kullanacaksan 4080 önerim olur illa asus olmak zorunda değil f/p bir kart seçenek olabilir

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
@TechnichaL Şuan da direkt almak zorunda da değilsin, istersen biraz bekle, 4080 için bir indirim yakaladığın zaman alırsın. İndirimle beraber 35k civarlarında almaya çalışırsan daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TechnichaL Şuan da direkt almak zorunda da değilsin, istersen biraz bekle, 4080 için bir indirim yakaladığın zaman alırsın. İndirimle beraber 35k civarlarında almaya çalışırsan daha iyi olur.
Diğer parçaları aldın değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yasin
@TechnichaL bu arada tuf 4080 de geri ödeme yok diye biliyorum o yüzden 4k monitör kullanacaksan 4080 önerim olur illa asus olmak zorunda değil f/p bir kart seçenek olabilir
Evet hocam direk geri ödeme sayfasına baktım ben de :D Asus ROG 4070ti bana 30 bine gelmiş oldu. En ucuz Pny RTX 4080 XLR8 VERTO EPIC-X var o da 35bin

Diğer parçaları aldın değil mi?
Yok hocam şuan elimde sadece ekran kartı var :) Şöyle söyleyeyim ama Ram,Kasa,Psu ve sıvı soğutucu kesin hafta sonu alıyorum.

ConquerorXIV

80+ Gold
Evet hocam direk geri ödeme sayfasına baktım ben de :D Asus ROG 4070ti bana 30 bine gelmiş oldu. En ucuz Pny RTX 4080 XLR8 VERTO EPIC-X var o da 35bin

Yok hocam şuan elimde sadece ekran kartı var :) Şöyle söyleyeyim ama Ram,Kasa,Psu ve sıvı soğutucu kesin hafta sonu alıyorum.
o kartı gözün kapalı alabilirsin fiyatı da iyi

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
msi inde okula donus kampanyası için geri ödemesi var bilgin olsun.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

Xlr8 süper kart hocam, onu alabilirsiniz. Madem diğer parçaları almadınız, birkaç parçayı daha uygun ürünler seçebiliriz isterseniz. Fiyat avantajınız da olmuş olur hem. Elbette daha uygun derken a620 anakart önermeyeceğiz size :ROFLMAO:

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
58k ya 7900x ve 4080 toplarım diyenler bi toplasın nasıl topluyor ikisi zaten 45 bin lira yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yasin
Xlr8 süper kart hocam, onu alabilirsiniz. Madem diğer parçaları almadınız, birkaç parçayı daha uygun ürünler seçebiliriz isterseniz. Fiyat avantajınız da olmuş olur hem. Elbette daha uygun derken a620 anakart önermeyeceğiz size :ROFLMAO:
Tamam toplayalım hocam, yarın Ekran kartını vatana götürüp iade edeceğim. O kadar bunaldım ki pamuk ipliğindeyim neredeyse vazgeçeceğim toplamaktan :)

58k ya 7900x ve 4080 toplarım diyenler bi toplasın nasıl topluyor ikisi zaten 45 bin lira yapıyor
Bunu gerçekten bende merak ediyorum dostum

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

ConquerorXIV

80+ Gold
fiyatı da zorlayınca toplanıyor sen merak etme ama böyle öneri isteyip almayan çok var o yüzden uğraşmaya değmez

böyle her şey en kaliteli en pahalı parçadan istenirse 58e imkansız zaten

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU

Bu ürün 32k civarında. Az önce fiyat yükseltmiş h.burada muhtemelen fenomen indirmler kapsamında indirim görecek. İndirimde 31k ya kadar gördüm bu ürünü direk bu kartı alabiirsiniz.

Birde ssd olarak kc3000 önerebilirim. Anakart ise msi b650 carbon wifi tomahawk

Top Bottom