Neler Yeni

Asus Dual RX 5600XT EVO Isınması Nasıl?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Arkadaşlar incehesaptan 6 kasımda 2800 TL ye aldım, geri ödemesi var 330 TL. Geçen 3TUF modeli vardı aynı fiyat onu kaçırdığıma üzüldüm.

İnternette bakıyorum kartla ilgili hiçbir sıcaklık değerleri yok. Yükte nasıl boşta nasıldır diye. Açıkcası canımı sıkıyor bu durum. İade etmeyi bile düşünüyorum. Yani ben bi oynadım mı 5-7 saat oynayan birisiyim. Bu kart ne sıcaklıklara ulaşır fikrim yok. Uzun süre yükte nasıldır?

Kullanan arkadaşlar var mı? 6-7 saat oyunda nasıl performans, sıcaklık sergiliyor. Diğer parçaları almadım daha. Full mesh kasa alsam 3TUF modelini aratır mı?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
evo modeli ise ısınma sorunu yaşamazsın kafan rahat olsun

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Dual EVO evet. Geçen başka forumda birisi bu kartla 80 derece gördü, çözüm arıyordu.
80 üstüne çıkmıyor ise sıkıntı olacağını sanmam olmadı en son uv yada msi ı yazılımından fan ayarı yaparsın

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
O kadar çıkacağinı sanmıyorum.
5600XT Dual evo olduğundan emin misiniz?
Evet hatta gaming.gen.tr sitesindeki sistem, 3600 + 5600XT sistemi almış bu arkadaş. Yakın zamanda oluyor. İstersen özelden link atarım.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
80 üstüne çıkmıyor ise sıkıntı olacağını sanmam olmadı en son uv yada msi ı yazılımından fan ayarı yaparsın
Bu kartın sıcaklığını düşürmek için henüz diğer parçaları daha almamışken ne önerirsiniz? Kasayı full fan taksam, full mesh yapılı alsam etkili olur mu?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Bu kartın sıcaklığını düşürmek için henüz diğer parçaları daha almamışken ne önerirsiniz? Kasayı full fan taksam, full mesh yapılı alsam etkili olur mu?
olur ön kapağı açmanızda yeterli olacaktır

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Onunki evo modeli değildir büyük ihtimal evo modeli yenilenmiş bi kart ve daha hiç görmedim evo modeliyle ısınma sorunu yaşayan
Evet, lakin yapancı siteler ve youtube dahil bakıyorum giç sıcaklıkla ilgili bi değerler bulamıyorum. Hep karşıma 3TUF modeli çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart kullanıcıları yok mu hiç?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
o kartı 80 derece olan konuyu atarmısın

Top Bottom