Neler Yeni

Asus Dual RX 5600XT EVO Isınması Nasıl?

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Arkadaşlar incehesaptan 6 kasımda 2800 TL ye aldım, geri ödemesi var 330 TL. Geçen 3TUF modeli vardı aynı fiyat onu kaçırdığıma üzüldüm.

İnternette bakıyorum kartla ilgili hiçbir sıcaklık değerleri yok. Yükte nasıl boşta nasıldır diye. Açıkcası canımı sıkıyor bu durum. İade etmeyi bile düşünüyorum. Yani ben bi oynadım mı 5-7 saat oynayan birisiyim. Bu kart ne sıcaklıklara ulaşır fikrim yok. Uzun süre yükte nasıldır?

Kullanan arkadaşlar var mı? 6-7 saat oyunda nasıl performans, sıcaklık sergiliyor. Diğer parçaları almadım daha. Full mesh kasa alsam 3TUF modelini aratır mı?
bende evo rx 5600 xt var yazın 40 dereceye yaklaşan hava durumlarında bile gta V gibi bir oyunda maks 72 dereceyi gördüm oda anlık zaten 50-55 dereceler de fan bile çalıştırmıyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

update94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
serkan dinç
Arkadaşlar incehesaptan 6 kasımda 2800 TL ye aldım, geri ödemesi var 330 TL. Geçen 3TUF modeli vardı aynı fiyat onu kaçırdığıma üzüldüm.

İnternette bakıyorum kartla ilgili hiçbir sıcaklık değerleri yok. Yükte nasıl boşta nasıldır diye. Açıkcası canımı sıkıyor bu durum. İade etmeyi bile düşünüyorum. Yani ben bi oynadım mı 5-7 saat oynayan birisiyim. Bu kart ne sıcaklıklara ulaşır fikrim yok. Uzun süre yükte nasıldır?

Kullanan arkadaşlar var mı? 6-7 saat oyunda nasıl performans, sıcaklık sergiliyor. Diğer parçaları almadım daha. Full mesh kasa alsam 3TUF modelini aratır mı?

Hocam konuyla alakası yok ama bişi sorucam bende itopyadan dün ayın 20sinde asus tuf rx5600xt aldım geri ödeme kampanyası için 22 kasım son demiş ya faturada alınış tarihi 20 yazsa , 4 aralığa kadar katılabiliyorum galiba ? Sadece 22 kasıma kadar almış olmam gerekiyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam konuyla alakası yok ama bişi sorucam bende itopyadan dün ayın 20sinde asus tuf rx5600xt aldım geri ödeme kampanyası için 22 kasım son demiş ya faturada alınış tarihi 20 yazsa , 4 aralığa kadar katılabiliyorum galiba ? Sadece 22 kasıma kadar almış olmam gerekiyor.
benim bildiğim 22 kasıma kadar katılabiliyorsunuz 4 aralıktan sonra paralar yatmaya başlıyor ama emin değilim

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
bende evo rx 5600 xt var yazın 40 dereceye yaklaşan hava durumlarında bile gta V gibi bir oyunda maks 72 dereceyi gördüm oda anlık zaten 50-55 dereceler de fan bile çalıştırmıyor.
6-7 saat oyun oynadığında sıcaklık değerleri nasıldır? Ben bir oturdum mu kalkmak bilmiyorum oyunlarda. Bana yarar mı bilmiyorum bu kart. Ama sıcaklık değerleri çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartı 22 kasımdan önce almanız gerekiyor. Fatura da bu gerekli. Sonra kart elinize ne zaman ulaşırsa artık. 4 Aralığa kadar süreniz var o süre zarfında geri ödemeye başvurabilirsiniz.

update94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
serkan dinç
benim bildiğim 22 kasıma kadar katılabiliyorsunuz 4 aralıktan sonra paralar yatmaya başlıyor ama emin değilim
açıklamada böyle yazıyor

Nasıl Çalışır:​

1. 26 Ekim - 22 Kasım 2020 tarihleri arasında uygun bir ASUS ürünü satın alın Buy an eligible ASUS Product between Ocotber 26th and November 22nd 2020
  2. 9 Kasım - 4 Aralık 2020 tarihleri arasında gerekli bilgilerinizi katılım formuna girin Enter required information to the entry form between November 9th to December 4th, 2020
  3. Kısa bir kontrolden sonra geri ödeme tutarınız banka hesabınıza aktarılacaktır

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
6-7 saat oyun oynadığında sıcaklık değerleri nasıldır? Ben bir oturdum mu kalkmak bilmiyorum oyunlarda. Bana yarar mı bilmiyorum bu kart. Ama sıcaklık değerleri çok iyi.
geçen destiny 2 oyununu indirdim yemek ve tuvalet molası dışında 11 saat oynadım ve 70'i geçtiğini görmedim maks 68 fln kasa(Delta RGB) hava akışı bol olan bir kasa ile kombinlersen harika ötesi olur. Kısacası ısınmıyor hiç merak etme ben 5-6 aydır kullanıyorum en yüksek 72 gördüm zaten.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Ee hocam sizin kart 3TUF benim ki dual. Aynı değerlere sahip olduğunu düşünmüyorum

geçen destiny 2 oyununu indirdim yemek ve tuvalet molası dışında 11 saat oynadım ve 70'i geçtiğini görmedim maks 68 fln kasa(Delta RGB) hava akışı bol olan bir kasa ile kombinlersen harika ötesi olur. Kısacası ısınmıyor hiç merak etme ben 5-6 aydır kullanıyorum en yüksek 72 gördüm zaten.
Hocam onun 3 fanı var normal. Ben dualdan endişeliyim :(

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Ee hocam sizin kart 3TUF benim ki dual. Aynı değerlere sahip olduğunu düşünmüyorum
evo serisi yenilenen bir seri evo olan kartlarda ısı sorunu yaşayacağınızı hiç sanmıyorum.

Hocam onun 3 fanı var normal. Ben dualdan endişeliyim :(
ben sorun yaşamayacağını düşünüyorum.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
evo serisi yenilenen bir seri evo olan kartlarda ısı sorunu yaşayacağınızı hiç sanmıyorum.

ben sorun yaşamayacağını düşünüyorum.
Pekia hocam inşallah öyle olur. Bu saatten sonra dönüş yok. 1 hafta daha bekleseydim aynı fiyata 3 TUF modelini alıyordum. Şansıma...

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Pekia hocam inşallah öyle olur. Bu saatten sonra dönüş yok. 1 hafta daha bekleseydim aynı fiyata 3 TUF modelini alıyordum. Şansıma...
Yani keşke 3 TUF modeli denk gelseydi harika olurdu. Çok iyi bir kart çünkü.

venkonke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Zafer Aydın

ben kullanıyorum yük altında max 62 gördüm

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0