Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Paylaşıldımı tam emin olamadım. Paylaşan olduysa ben görmediysem arkadaşlar kusura bakmasın.
Yok mu? Asusun bu modeli 4200'den aşağı düşmüyordu nasıl yok?indirim yok
Colorful BattleAx modelinden bahsediyorsan 3999 TL ye satılıyordu 5 6 gün öncesine kadar. Onu daha önce paylaşmıştım hatta.Bu fiyatta bize özel ama paylaşmıyorum sonra 4299'a GTX 1660 super olduğunu gördüm
Size özel durumu nasıl işliyor? Hepsiburada Abdullah bey bu indirimleri yapıyoruz indirimlerin destekçisi sizsiniz mi? Oluyor yoksa hepsiburadaya bunu da indirsene mi diyorsunuz.Bu fiyatta bize özel ama paylaşmıyorum sonra 4299'a GTX 1660 super olduğunu gördüm
Hayır direkt ben yaptırıyorum veya size özel şu fiyat yapabiliriz durumu oluyor beğenmezsem 100 daha indirsene diye rica ediyorum. Aşağıya iki örnek bıraktım, sağda solda benim indirimlerimi paylaşan yayıncıları görürseniz sahip çıkarsanız sevinirimSize özel durumu nasıl işliyor? Hepsiburada Abdullah bey bu indirimleri yapıyoruz indirimlerin destekçisi durumu mu? Oluyor yoksa hepsiburadaya bunu da indirsene mi oluyor.
Çingen pazarlığı 100 için 999 olsaHayır direkt ben yaptırıyorum veya size özel şu fiyat yapabiliriz durumu oluyor beğenmezsem 100 daha indirsene diye rica ediyorum. Aşağıya iki örnek bıraktım, sağda solda benim indirimlerimi paylaşan yayıncıları görürseniz sahip çıkarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kodu at reisHayır direkt ben yaptırıyorum veya size özel şu fiyat yapabiliriz durumu oluyor beğenmezsem 100 daha indirsene diye rica ediyorum. Aşağıya iki örnek bıraktım, sağda solda benim indirimlerimi paylaşan yayıncıları görürseniz sahip çıkarsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yapılabilir ama hemen bitiyor hemen bitmesi yerine herkese ulaşması daha olumlu sonuç veriyorÇingen pazarlığı 100 için 999 olsa