Neler Yeni

Yardım ASUS Dual RX 6600 Arızalandı mı? Yardım

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
Bir arkadaş için açtım konuyu kendisi Dost Kayaoğlu R5 5500 ve RX 6600 olan sistemi satın aldı. Anakart Tuf A520M olan.
Kendisine kargo bugün ulaştı ve ekran kartını takarken anlattığı kadarıyla fanların ortasından bastırmış. Yani ekran kartını takarken zorlandı sanırım ve kartı takarken biraz baskı yapmış üst taraftan ve biraz hissetmiş içine göçtüğünü. Göçme derken hafiften yani biraz soğutucu kısım fanların olduğu kısım biraz hareket etmiş içeri doğru yani anladığınızı umuyorum. Yani bir tuşa bastığınızı düşünün tekrar geri düzelmiş eski haline onun gibi. Bir sıkıntı olur mu? Şuan normal halinde ama bir hasar gelmiş midir karta?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bir arkadaş için açtım konuyu kendisi Dost Kayaoğlu R5 5500 ve RX 6600 olan sistemi satın aldı. Anakart Tuf A520M olan.
Kendisine kargo bugün ulaştı ve ekran kartını takarken anlattığı kadarıyla fanların ortasından bastırmış. Yani ekran kartını takarken zorlandı sanırım ve kartı takarken biraz baskı yapmış üst taraftan ve biraz hissetmiş içine göçtüğünü. Göçme derken hafiften yani biraz soğutucu kısım fanların olduğu kısım biraz hareket etmiş içeri doğru yani anladığınızı umuyorum. Bir sıkıntı olur mu?
Fanlar zaten ittirirsen biraz içeri doğru girer sonra geri düşer normal gibi. Fanlar orda taş gibi durmaz kendinde 1 fanı durdur kasandan rastgele göbeğinden bastır gör. Komple dışı hareket etmişsse gözle baksın sorun var mı diye yoksa kullansın ASUS kalitesi diyip geçelim.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanlar zaten ittirirsen biraz içeri doğru girer sonra geri düşer normal gibi. Fanlar orda taş gibi durmaz kendinde 1 fanı durdur kasandan rastgele göbeğinden bastır gör. Komple dışı hareket etmişsse gözle baksın sorun var mı diye yoksa kullansın ASUS kalitesi diyip geçelim.
Şuan sordum normal halindeymiş yani bir sıkıntı olmaz değil mi yazılımsal olarak?

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Mehmet
Göbeğe bastırırsan fanlar içeri girer bu normal, fakat eğer takarken fan yapraklarına baskıda yaptıysa zamanla yalpalamaya başlar ve sonunda fan durur(bozulur). donanımdan anlamayan insanların en cok yaptıgı hata budur, kartı çıkar çıkmaz fanlarını çevirmek fan yaprakalrına baskı yapmak, ters yöne çevirip rulmanını bozmak onlar oyuncak değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,484
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom