Neler Yeni

🔥İndirim ASUS DUAL RX 6700XT 7984TL

SadeceSeyf

80+ Gold
24k sistem aldım ne anlatıyon bana
Sen ne anlatıyorsun ya sen yaşadın diye herkes mi yaşayacak ? Biz 5 kişi Mouse aldık benim ki bozuk çıktı diğerlerinin ki sağlam.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
İlla ki birilerinin şikayeti olacak bu satıcı bahar ayında uygun fiyata 6600 xt satıldı yüzlerce kişi aldı bende dahil şahsen bende bir gram sorun çıkmadı. Uyarınızı yapın ama yönlendirmeyin kartın fiyatı oldukça güzel. İsteyen alsın. Hem de taksitle.

SadeceSeyf

80+ Gold
Aynı kart var ben sorun yaşamadım suan aktif kullanıyorum yüksek fpslerde CW sorunu var ama kartla alakalı bence sogutması falan efsane maksimum 65 dereceyi gördüm
Anlatamıyorum adama sistem almış problemli çıkmış.Ekran kartıda öyle çıkacak sanıyor.Abdullah 6600XT aldırmıştı herkese niye aynı satıcıdan kimsenin şikayeti olmadı onuda anlamadım :D Ve evet kanka bu kartta CW problemi var

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Deniz
Aynı kart var ben sorun yaşamadım suan aktif kullanıyorum yüksek fpslerde CW sorunu var ama kartla alakalı bence sogutması falan efsane maksimum 65 dereceyi gördüm
Bu modelde CW kronik, bende de var, başkalarında da var hep ama başka bir sıkıntısı yok kartın, mis gibi

SadeceSeyf

80+ Gold
İlla ki birilerinin şikayeti olacak bu satıcı bahar ayında uygun fiyata 6600 xt satıldı yüzlerce kişi aldı bende dahil şahsen bende bir gram sorun çıkmadı. Uyarınızı yapın ama yönlendirmeyin kartın fiyatı oldukça güzel. İsteyen alsın. Hem de taksitle.
Adama bunu anlatamıyorum kanka. Biz arkadaşlarla mouse aldık indirimde bozuk olan bana denk gelmiş.Yetkili servis bilir dedi itopya bizlik değil.Gönderdim değişim yaptılar

fruko.gzz

80+ Silver
Adama bunu anlatamıyorum kanka. Biz arkadaşlarla mouse aldık indirimde bozuk olan bana denk gelmiş.Yetkili servis bilir dedi itopya bizlik değil.Gönderdim değişim yaptılar
tamam bende ters bir şey mi söyledim görmüyorsun galiba yazdıklarımı isteyen alır isteyen almaz ben uyarı yaptım dedim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ne anlatıyorsun ya sen yaşadın diye herkes mi yaşayacak ? Biz 5 kişi Mouse aldık benim ki bozuk çıktı diğerlerinin ki sağlam.
ayrıca forumda araştırma yaparsan az sıkıntılı olduklarını anlarsın tabii ki de bazılarına sıkıntı çıkmamış ben sadece bildiriyorum
............

Top Bottom