SadeceSeyf
80+ Gold
Betaplus sıkıntılı mıfiyata diyeceğim yok tabii ki de fiyata göre alınır satıcı sıkıntılı
Betaplus sıkıntılı mıfiyata diyeceğim yok tabii ki de fiyata göre alınır satıcı sıkıntılı
he ya valla düşe düşe geldi oralara, neyse yanında oyun aldık 3 taneAsus cashbackle aldık diye seviniyorduk, düştü taa buralara kadar valla
Buraya yazabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de karttan sandım problemi
Betaplus sıkıntılı mı
ayrıca forumda araştırma yaparsan az sıkıntılı olduklarını anlarsın tabii ki de bazılarına sıkıntı çıkmamış ben sadece bildiriyorumBetaplus sıkıntılı mı
Hocam Satıcı da Gaming gen daha ne olsunfiyata diyeceğim yok tabii ki de fiyata göre alınır satıcı sıkıntılı
Ben onu da alamadım, pcyi kurmam uzun sürdü diyehe ya valla düşe düşe geldi oralara, neyse yanında oyun aldık 3 tane
attım konu linkine bakıp azda, da forumda araştırma yaparsınız ne demekistediğimi anlarsınız hocam tabiiki de karar sizlerin ben sadece uyarıyorum alış veriş yapmış biri olarak şans işiHocam Satıcı da Gaming gen daha ne olsun
Ya saçmalama kanka.Yemin ediyorum zerre alışveriş yapmadan yorum yapıyorsun. Amazondanda şikayet ediyor insanlar.İnsanlardan kaynaklı biraz.ayrıca forumda araştırma yaparsan az sıkıntılı olduklarını anlarsın tabii ki de bazılarına sıkıntı çıkmamış ben sadece bildiriyorum
24k sistem aldım ne anlatıyon banaYa saçmalama kanka.Yemin ediyorum zerre alışveriş yapmadan yorum yapıyorsun. Amazondanda şikayet ediyor insanlar.İnsanlardan kaynaklı biraz.