Grande Terim
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence geçilmez ama satıp geçeceksen belkiRX6700 den geçilir mi?
Bence geçilmez ama satıp geçeceksen belkiRX6700 den geçilir mi?
geçilmez bence 1080p oynuyosan, 2k geçmek istiyosan alınabilirRX6700 den geçilir mi?
Cok bi fark yoktur ama ikinci el yerıne sıfır garantili kendı faturalı kartım olur dersen ayrı agaİkinci ele 5.500 e 6700 XT buldum 1 yıl garantili değer mi 3 k ya
elındekı satıcaksan geçilir ve oynadıgın işlere oyunlara bakman lazım yani ben olsam geçmem amaRX6700 den geçilir mi?
Monitörden kısmak zorunda kalıyorum 2k monitor için 3 k fark fazla biraz banaCok bi fark yoktur ama ikinci el yerıne sıfır garantili kendı faturalı kartım olur dersen ayrı aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
elındekı satıcaksan geçilir ve oynadıgın işlere oyunlara bakman lazım yani ben olsam geçmem ama
Ben 3 aydır 6700xt kullanıyorum 5k ya aldım ikinci el red dewil memnunum problemım yok testlerini güzel yapMonitörden kısmak zorunda kalıyorum 2k monitor için 3 k fark fazla biraz bana
riskli ama alıcı bulabılırsın benceEkran kartı ihtiyacım yok ama elimde bir miktar para mevcut anlık alıp uygun fiyata isteyene buradan vermek mantıklı bir tercih olur mu sizce ?
bütçen yetiyosa al bence bir daha böyle fırsat gelmez bencealsammı acaba
Yani al satçı birisi değilim 10kya bile bıraksam oluyor yani geri ödemesi de var sonuçtariskli ama alıcı bulabılırsın bence