Neler Yeni

Asus Dual Rx580 8gb alınır mı?

9ay mining bir ekran kartının ömrü 5yılsa 9ay mining için kullandıysan ömrü 2yıla düşer 9ay gitti kaldı sana 15ay
Hadiya cidden mi?
Mining karta zarar vermez anlayın artık şunu mining yapilan kart %100 yük altında çalışır tamam oyun oynarken çokmu az çalışıyor ordada %100 kullanılıyor ben fark göremiyorum sıcaklık olarak 80 nin üstüne çıkmamış ise sorun yok fan ömrü bitebilir onuda yenileyebilirsin termal macun vs. yenildikten sonra hiç bir şey olmaz ANLAYIN ARTIK

YouTube çıkmış adam
"Mining kartı şöyle bozar , şöyle ömrünü bitirir"
Geçin şu ayakları mining hayatımda yapmadım ama miningli kart kullandım karta hiç bir şey yapmaz ömür felanda bitmez çok sıcak çalışmış ise 100 derece mesela ozaman senin dediğin olur onun dışında bu kartlar çalışmak için varlar

@tümen haksizmiyim

Hasan344

80+ Gold
yükte 70-75 derece 3,8ghz şuan işlemcim kullanıyorum
Dostum şu zuhahaha midir nedir kulak asma lütfen garip garip cevapları var o ekran kartını OC ile 775 pin X5450 besliyor 75 derece baya güzel soğutma anlamında ömrü felan gitmez bunlar kulaktan duyma bilgiler herkes aynı şeyi söyler "ömrü kısalır" iyi soğutulan işlemciye hiçbir şey olmaz raad ol

yasinsuer

80+ Bronze
Ekran kartı tam yüke giriyormuydu peki?
evet 98-99 kullanım gpu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum şu zuhahaha midir nedir kulak asma lütfen garip garip cevapları var o ekran kartını OC ile 775 pin X5450 besliyor 75 derece baya güzel soğutma anlamında ömrü felan gitmez bunlar kulaktan duyma bilgiler herkes aynı şeyi söyler "ömrü kısalır" iyi soğutulan işlemciye hiçbir şey olmaz raad ol
3,8ghz x3440 rx580 besler mi yani?

Hasan344

80+ Gold
evet 98-99 kullanım gpu

3,8ghz x3440 rx580 besler mi yani?
Tam olarak besleyemiyor fakat çokta rahatsız edecek düzeyde bir darbogaz olmaz gibi. İşlemciyi degistirebilirseniz Xeon x3470 öneririm. O.c. ile canavar olan bir işlemci.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Hadiya cidden mi?
Mining karta zarar vermez anlayın artık şunu mining yapilan kart %100 yük altında çalışır tamam oyun oynarken çokmu az çalışıyor ordada %100 kullanılıyor ben fark göremiyorum sıcaklık olarak 80 nin üstüne çıkmamış ise sorun yok fan ömrü bitebilir onuda yenileyebilirsin termal macun vs. yenildikten sonra hiç bir şey olmaz ANLAYIN ARTIK

YouTube çıkmış adam
"Mining kartı şöyle bozar , şöyle ömrünü bitirir"
Geçin şu ayakları mining hayatımda yapmadım ama miningli kart kullandım karta hiç bir şey yapmaz ömür felanda bitmez çok sıcak çalışmış ise 100 derece mesela ozaman senin dediğin olur onun dışında bu kartlar çalışmak için varlar

@tümen haksizmiyim
Haklisiniz
Gerekli testler yapilir sorun gozukmuyorsa tercih edilir fiyat dahilinde

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
mining olunca şu oluyor aylarca aralıksız yüzde 90 kullanımda çalışmış bir kart oluyor ve ömrü kısalıuor
boşşşşşş yapma ustam elimde 3 tane rx 570 var rig çıkmaası 70 i geçmiyorlar zararı yok anlayın artık

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
derece olarakmı

evt ediyorum
Evet

Kimden duydun hocam zarar verdiğini performans kaybettirdiğini uzaklaş yanından onların.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,401
Üyeler
160,691
Son üye
AyBoOoO