2.el asus dual 6700xt ekran kartı almayı düşünüyorum test sonuçları bu şekilde sizce alınır mı acil yardım
bu kartlar mining çıkması aynı üründen 3 4 tane satmış arkadaş satışına girersen görürsün ama galiba bilinçli mining yapılmış sıcaklık değerleri iyi gibi2.el asus dual 6700xt ekran kartı almayı düşünüyorum test sonuçları bu şekilde sizce alınır mı acil yardım
arkadaşın satıcı profilinde göremedim 3-4 adet satış karıştırıyor olabilir misiniz sizin gördüğünüz satıcının adı nedirbu kartlar mining çıkması aynı üründen 3 4 tane satmış arkadaş satışına girersen görürsün ama galiba bilinçli mining yapılmış sıcaklık değerleri iyi gibi
dolap üzerinden bakmadın mı aynı kişi iştearkadaşın satıcı profilinde göremedim 3-4 adet satış karıştırıyor olabilir misiniz sizin gördüğünüz satıcının adı nedir
hayır sahibinden üzerinden bakıyorum satıcının adı rafet batuhan aynısı mı?dolap üzerinden bakmadın mı aynı kişi işte
evet dolap üzerinde de satış yapmış aratırsan görürsün ama kartta bir problem olduğunu sanmıyorum ürün gelince kendin de furmark testine sok sadecehayır sahibinden üzerinden bakıyorum satıcının adı rafet batuhan aynısı mı?