CelalTuzun
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Ben ASUS DUAL RTX 2060 kullanıyorum.Açıkçası soğutma anlamında biraz tedirgindim çünkü sıcak değerlerinden emin değildim.Ama gerçekten sıcaklık değerleri çok iyi daha 80 dereceyi görmedim fanları otomatikte olmasına rağmen.ASUS soğutma işlemini çok iyi yapıyor.Piyasadaki neredeyse her oyunu 60 fps ultra ayarlarda oynayabiliyorum.Ekran kartında tek bulduğum eksik yan rgb bir ASUS yazısı olsaydı iyi olurdu bence ya da şu anki tek çizgili ışık ile ASUS yazısı yazılanilirdi fakat bunlar hep maliyet.Kısacası kartım hem oyun performansı olsun,hem ısısı olsun çok iyi kartın dizeynınıda çok beğendim ben 2 fanlı diye küçük zannetmiştim diğer markalar gibi ama kart büyük teşekkürler ASUS.
Zaten konu açılmıştı ama görmeyen varsa bu linkten ASUS ekipmanını anlat kampanyasına katılabilirsiniz.,
www.asus.com
Zaten konu açılmıştı ama görmeyen varsa bu linkten ASUS ekipmanını anlat kampanyasına katılabilirsiniz.,
EKİPMANINI ANLAT - End User Review Program|ASUS Turkey
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ASUS ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 17/11/2022-31/03/2023 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 300 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 20 USD DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANIN