Neler Yeni

Asus Gaming Laptop Düşük FPS

alikzc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan Ali Kuzucu
Merhabalar abilerim ablalarım 3-4 gün önce Vatan Bilgisayar'dan Asus Rog Strix Gaming Laptop aldım.Ancak dün Valorant oynarken oyuna aniden FPS Drop girmeye başladı ve bu durum benim canımı çok sıktı.Daha yeni alınan bir bilgisayar ve FPS Drop yiyorum.Aynı zamanda Valorant'da ayarlar en düşük veya en yüksekte hiç farketmiyor FPS'im hep aynı kalıyor 110-170 arası.GTX 1650Tİ İ5 10300H 16GB RAM özelliklerine sahip Lenovo Gaming Laptop ise Valorant'ı akıcı bir şekilde Drop girmeden rahat 200-240 FPS seviyelerinde en yüksekte oynatıyor.
Laptopun özellikleri : GTX 1660Tİ i7 10750h
8 GB RAM
NOT ; Sorunun ramden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.O kadar para verip performansının beklediğim gibi olmaması canımı sıktı iyice.
Not 2 ; Lütfen yardım edin kaç yıldan beri ilk kez zar zor bilgisayar aldık ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum moralim çok bozuldu

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Oyunda msi afterburner veya hwinfo64 aracılığı ile ısı değerlerine bakabilir misiniz?
İkisini bir kullanmanız daha da iyi olacaktır.

alikzc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan Ali Kuzucu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunda msi afterburner veya hwinfo64 aracılığı ile ısı değerlerine bakabilir misiniz?
su anda bilgisayar kapalı onceden aldığım fotoğrafları atıyorum gta v story mod high ayarlar valorant en dusuk ayarlar en yuksek ayar olsa bile fps değişmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ceyhun Erdem Yıldırım
Merhabalar abilerim ablalarım 3-4 gün önce Vatan Bilgisayar'dan Asus Rog Strix Gaming Laptop aldım.Ancak dün Valorant oynarken oyuna aniden FPS Drop girmeye başladı ve bu durum benim canımı çok sıktı.Daha yeni alınan bir bilgisayar ve FPS Drop yiyorum.Aynı zamanda Valorant'da ayarlar en düşük veya en yüksekte hiç farketmiyor FPS'im hep aynı kalıyor 110-170 arası.GTX 1650Tİ İ5 10300H 16GB RAM özelliklerine sahip Lenovo Gaming Laptop ise Valorant'ı akıcı bir şekilde Drop girmeden rahat 200-240 FPS seviyelerinde en yüksekte oynatıyor.
Laptopun özellikleri : GTX 1660Tİ i7 10750h
8 GB RAM
NOT ; Sorunun ramden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.O kadar para verip performansının beklediğim gibi olmaması canımı sıktı iyice.
Not 2 ; Lütfen yardım edin kaç yıldan beri ilk kez zar zor bilgisayar aldık ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum moralim çok bozuldu
hocam bazenleri belli olmayan pinglerden dolayı oyun kasabiliyor pc özellikleri çok iyi

alikzc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan Ali Kuzucu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bazenleri belli olmayan pinglerden dolayı oyun kasabiliyor pc özellikleri çok iyi
su anda Drop girmiyor hocam pc özellikleri evet iyi ancak ram darbogaz yapıyor gibime geliyor pek bilgim yok

Ekler

• IMG_20210204_124641.jpg
    IMG_20210204_124641.jpg
    2.2 MB · Hit: 81
  • IMG_20210204_094416.jpg
    IMG_20210204_094416.jpg
    2.5 MB · Hit: 74

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Mesaj otomatik birleştirildi:

su anda Drop girmiyor hocam pc özellikleri evet iyi ancak ram darbogaz yapıyor gibime geliyor pek bilgim yok
Isı değerlerine baktığım zaman bir sorun yok lakin valorantta 7.5 gb a yakın ram kullanıyor ki sizde de 8 gb olduğunu biliyoruz.
Yani ramden kaynaklı bir darbogaz mevcut.
Ekler kısmındaki ilk oyunda darbogaz oldu mu hiç?
O hangi oyun?

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Isı değerlerine baktığım zaman bir sorun yok lakin valorantta 7.5 gb a yakın ram kullanıyor ki sizde de 8 gb olduğunu biliyoruz.
O hangi oyun?
Oynadığı oyun valorantbu kadar ram tüketmemesi lazım

alikzc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan Ali Kuzucu
Oynadığı oyun valorantbu kadar ram tüketmemesi lazım
Lenovo markalı bilgisayarda 9.5gb'a kadar tüketiyor bir problem yok sanırım
O hangi oyun?
Gta V ve su anda valorantta drop yapmadi son 3-4 gündür ama fps değerleri normal gelmedi bana o yuzden yazmak istedim

Top Bottom