6.5tan 1 saniye tereddüt etmemBu gidişle 6.5'a düşmesi imkansız gibi görünüyor ama gene de ümidimizi yitirmemek lazım.
Bu kadar da olması gerekmiyor ama şartladılar bizi bu fiyata.Zaten bu kartın fiyatı normalde bu kadar olması gerekiyor.
Bende anlamıyorum.
Bu tarz konuları görünce bana cinnet basıyor. Allahım sen sabır ihsan eyle ya rab. Yahu güzel kardeşim ırak köylerinde mi yaşıyorsunuz?
Bu tarz saçma fiyatlar her yerde var.
1050Ti 8k ya satanda var
RX 560 5k satanda var.
Şimdi 16.500₺ 1 tane ilan buldun diye türkiyede satıştaki diğer 100 lerce kart senin attığın ilana göre mi belirleniyor?
O kadar boş bomboş algı yaratıyorsunuz ki sanki ASUS Türkiye satış fiyatını 16.500₺ olarak açıklamış. Cidden yönetici olsam şu tarz bomboş konuları direkt banlarım.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
13 bin ne lanRTX 3050 DUAL versiyonu Hepsiburada'da satışa çıkmış. Ama bana göre fiyatı çok pahalı.
Hepsiburada Ürün Linki
Her gün böyle bomboş konularla doluyor forum.ne bu kin ?
3 tane farklı mağazadan ilan vardı dual satışı olan tek firmalar bunlar. Ne bu agresiflik stokçuluk yapıyorlar bariz. Olayı anlayamamışsın sen pek. Koskoca firmaların satışa sunmayıp saçma sapan firmaların elinde stok olması ve bu fiyattan pişkince koymaları dert zaten.Bu tarz konuları görünce bana cinnet basıyor. Allahım sen sabır ihsan eyle ya rab. Yahu güzel kardeşim ırak köylerinde mi yaşıyorsunuz?
Bu tarz saçma fiyatlar her yerde var.
1050Ti 8k ya satanda var
RX 560 5k satanda var.
Şimdi 16.500₺ 1 tane ilan buldun diye türkiyede satıştaki diğer 100 lerce kart senin attığın ilana göre mi belirleniyor?
O kadar boş bomboş algı yaratıyorsunuz ki sanki ASUS Türkiye satış fiyatını 16.500₺ olarak açıklamış. Cidden yönetici olsam şu tarz bomboş konuları direkt banlarım.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com