Asus Geforce Rtx 3060 Dual 12GB Yedek Fan Önerisi

erdemb92

80+
Reaksiyon skoru
2
Dostlarım 3 seneyi aşkın bir süre önce aldığım Asus Geforce Rtx 3060 Dual 12GB Ekran kartımın fanlarından birisi düzgün çalışmıyor.
Bugün itopya teknik servise götürdüm 2 yılı geçtiği için destek vermeyeceklerini söylediler.
Ben de fanlarını kendim alıp değiştirmeyi düşünüyorum. Hazır içini açmışken de temizlik, macun değişimi v.s yaparım diyorum.
Daha önce bu işlemi yapan oldu mu ya da önerebileceğiniz fan var mıdır yardımcı olabilir misiniz?

Dostlarım 3 seneyi aşkın bir süre önce aldığım Asus Geforce Rtx 3060 Dual 12GB Ekran kartımın fanlarından birisi düzgün çalışmıyor.
Bugün itopya teknik servise götürdüm 2 yılı geçtiği için destek vermeyeceklerini söylediler.
Ben de fanlarını kendim alıp değiştirmeyi düşünüyorum. Hazır içini açmışken de temizlik, macun değişimi v.s yaparım diyorum.
Daha önce bu işlemi yapan oldu mu ya da önerebileceğiniz fan var mıdır yardımcı olabilir misiniz?
asus dual ekran kartlarının sökümü vs çok basit hatta fan değişimi için metal ızgarasını sökmene gerek kalmıyor. dolayısıyla macun değişimi bile yapmayabilirsin ama yapmanı tavsiye ederim. (Termal pedlere dokunma). Fanı ise temu aliexpress gibi yerlerde cidden ucuz fiyatlara alabiliyorsun.Sadece doğru fanları aldığından emin ol benim dual 3060 ti mesela seninkinden farklı fanları büyük.
1745672066150.png

eğer dual se direkt noctuanın fanlarından alıp kendin bir şeyler uydurabilirsin değilse yedek parça satan mağazalar vardır.

Pazartesi asus teknik servise gideceğim işyerime yakın yerdeymiş. Olmazsa dediklerinizi uygulamaya koyacağım teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,597
Üyeler
174,199
Son üye
meteto
Geri