Neler Yeni

Asus Geri Ödeme Kampanyası

krammer

80+ Bronze
Banada onay gelmedi diye mail attım. Zaten onaylandı sadece mail atmayı unutmuşuz 90 iş günü içinde hesabınıza yansıyacak diye dönüş yapıldı belki size de öyledir. 13 temmuzdan beri bekliyorum bende

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ben sorun çıkacağına ihtimal vermiyorum ustalar, fakat yine de temkinli olmak adına hesaba ara sıra bakmak gerek :D
Her gün kontrol ediyorum :D

Geç atıyormuş ya ,normal yani beklememiz.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Banada onay gelmedi diye mail attım. Zaten onaylandı sadece mail atmayı unutmuşuz 90 iş günü içinde hesabınıza yansıyacak diye dönüş yapıldı belki size de öyledir. 13 temmuzdan beri bekliyorum bende
Bana mail gelmedi sorun çıkar mı acaba

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
Nasıl 90 iş günü ya 15haziran - 15 Eylül geri ödeme tarihi yazıyordu. Bu hesaba göre Aralıkta bile yatabilir. Ben o zaman kadar klavyeden sıkılıp satmazsam iyi 😂.

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Nasıl 90 iş günü ya 15haziran - 15 Eylül geri ödeme tarihi yazıyordu. Bu hesaba göre Aralıkta bile yatabilir. Ben o zaman kadar klavyeden sıkılıp satmazsam iyi 😂.
Size diğer arkadaşın bahsettiği önonay tarzı mail geldi mi ?
EDIT : Gelmediğini yazmışsınız şimdi gördüm kusura bakmayın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz

krammer

80+ Bronze
Daha önce Asustan ödeme almıştım o zaman başvuruyu yaptım yapar yapmaz bir mail geldi. Sonra 1 ay içinde onay maili geldi ve 90iş günü içinde yatacağı yazıyordu. Bu sefer yine 1. mail hemen geldi 2.si gelmeyince ben cevap yazdım onaylanmadı mı acaba diye. Onlarda cevap verdiler onaylanmıştır 90 iş günü içinde yatacaktır diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana mail gelmedi sorun çıkar mı acaba
İlk kampanyaya katıldığınızda. Başvurunuz alınmıştır teşekkür ederiz tarzı bir mail geldiyse problem yoktur diye düşünüyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
Daha önce Asustan ödeme almıştım o zaman başvuruyu yaptım yapar yapmaz bir mail geldi. Sonra 1 ay içinde onay maili geldi ve 90iş günü içinde yatacağı yazıyordu. Bu sefer yine 1. mail hemen geldi 2.si gelmeyince ben cevap yazdım onaylanmadı mı acaba diye. Onlarda cevap verdiler onaylanmıştır 90 iş günü içinde yatacaktır diye.

Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk kampanyaya katıldığınızda. Başvurunuz alınmıştır teşekkür ederiz tarzı bir mail geldiyse problem yoktur diye düşünüyorum.
Daha önce yaptığınız başvuruda ödeme 90 günün sonunda mı geldi hocam yoksa hemen yattı mı?

Son düzenleme:

krammer

80+ Bronze

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
Parası yatan var mı beyler?

krammer