Her gün kontrol ediyorumben sorun çıkacağına ihtimal vermiyorum ustalar, fakat yine de temkinli olmak adına hesaba ara sıra bakmak gerek
Bana mail gelmedi sorun çıkar mı acabaBanada onay gelmedi diye mail attım. Zaten onaylandı sadece mail atmayı unutmuşuz 90 iş günü içinde hesabınıza yansıyacak diye dönüş yapıldı belki size de öyledir. 13 temmuzdan beri bekliyorum bende
Nasıl 90 iş günü ya 15haziran - 15 Eylül geri ödeme tarihi yazıyordu. Bu hesaba göre Aralıkta bile yatabilir. Ben o zaman kadar klavyeden sıkılıp satmazsam iyi .Banada onay gelmedi diye mail attım. Zaten onaylandı sadece mail atmayı unutmuşuz 90 iş günü içinde hesabınıza yansıyacak diye dönüş yapıldı belki size de öyledir. 13 temmuzdan beri bekliyorum bende
Size diğer arkadaşın bahsettiği önonay tarzı mail geldi mi ?Nasıl 90 iş günü ya 15haziran - 15 Eylül geri ödeme tarihi yazıyordu. Bu hesaba göre Aralıkta bile yatabilir. Ben o zaman kadar klavyeden sıkılıp satmazsam iyi .
Hocam konuyu açan benim gelmedi bende onun için açtım zatenSize diğer arkadaşın bahsettiği önonay tarzı mail geldi mi ?
Nasıl 90 iş günü ya 15haziran - 15 Eylül geri ödeme tarihi yazıyordu. Bu hesaba göre Aralıkta bile yatabilir. Ben o zaman kadar klavyeden sıkılıp satmazsam iyi .
İlk kampanyaya katıldığınızda. Başvurunuz alınmıştır teşekkür ederiz tarzı bir mail geldiyse problem yoktur diye düşünüyorum.Bana mail gelmedi sorun çıkar mı acaba
Daha önce yaptığınız başvuruda ödeme 90 günün sonunda mı geldi hocam yoksa hemen yattı mı?Daha önce Asustan ödeme almıştım o zaman başvuruyu yaptım yapar yapmaz bir mail geldi. Sonra 1 ay içinde onay maili geldi ve 90iş günü içinde yatacağı yazıyordu. Bu sefer yine 1. mail hemen geldi 2.si gelmeyince ben cevap yazdım onaylanmadı mı acaba diye. Onlarda cevap verdiler onaylanmıştır 90 iş günü içinde yatacaktır diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk kampanyaya katıldığınızda. Başvurunuz alınmıştır teşekkür ederiz tarzı bir mail geldiyse problem yoktur diye düşünüyorum.
yok hemen yatmadı. 2 ay civarı sürmüştü.Daha yaptığınız başvuruda ödeme 90 günün sonunda mı geldi hocam yoksa hemen yattı mı?
Bana çok oldu yatalıParası yatan var mı beyler?
21 Eylülde yatmış baktım şimdiBana çok oldu yatalı
Size geldi mi hocam ücret?Her gün kontrol ediyorum
Geç atıyormuş ya ,normal yani beklememiz.
Daha gelen giden yok :/Size geldi mi hocam ücret?