- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 25,711
msi afterburner la yapıyor çoğu kişi ama gpu tweak kullanıyorum fan hızını ayarladığım zaman çakışmalar olmaması için afterburner ı kurmadım gpu tweakden yapmak istiyorum ama oda galiba afterburner kullanmıştıRx580 için güzel bir overclock yapan arkadaş vardı. Sanırım @RevDeisDou 'da yaptı konu olması lazım hatta rx580 overlock diye hata veriyor bulamadım
Aslında pek fark yok aynı işlemleri gpu tweak ten yapabilirsin.msi afterburner la yapıyor çoğu kişi ama gpu tweak kullanıyorum fan hızını ayarladığım zaman çakışmalar olmaması için afterburner ı kurmadım gpu tweakden yapmak istiyorum ama oda galiba afterburner kullanmıştı
clock speed ve memory clock ne yapmam gerek onları bilmediğim için yapamıyorum aynı işlem olduğunu biliyorumAslında pek fark yok aynı işlemleri gpu tweak ten yapabilirsin.
amd software kullanmıyorum sürekli hata veriyor oyunlarda birden ekran gidiyor sinyal yok diyor onu sildim düzeldiGPU Tweak, MSI Afterburner gibi yazılımları kullanmayın. Radeon Software ile overclock yapın. AMD kartlar için en iyi ve stabil yer orası.
Radeon software' i nasıl sildin dostum driver o. Siyah ekrana düştüysen başarısız oc yapmışsındır.amd software kullanmıyorum sürekli hata veriyor oyunlarda birden ekran gidiyor sinyal yok diyor onu sildim düzeldi
oc denemelerimi iptal etmiştim saçma sapan hatalar veriyordu sadece asusun kendi sitesinden driverı indirip kurdum bidahda hata almadımRadeon software' i nasıl sildin dostum driver o. Siyah ekrana düştüysen başarısız oc yapmışsındır.