Neler Yeni

ASUS GPU TWEAK II DEN OC YAPMA

Perma Yİyecek Birisi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
25,711
asus gpu tweak ile oc yapılabilirmi bilen yardımcı olursa sevinirim Asus Rx 580 8 gb kullanıcısıyım uv yapmak gerekirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Leade daha önceden konu açmıştım yardımcı olmuştun şimdide olabilirmisin​

Rx580 için güzel bir overclock yapan arkadaş vardı. Sanırım @RevDeisDou 'da yaptı konu olması lazım hatta rx580 overlock diye hata veriyor bulamadım
msi afterburner la yapıyor çoğu kişi ama gpu tweak kullanıyorum fan hızını ayarladığım zaman çakışmalar olmaması için afterburner ı kurmadım gpu tweakden yapmak istiyorum ama oda galiba afterburner kullanmıştı

msi afterburner la yapıyor çoğu kişi ama gpu tweak kullanıyorum fan hızını ayarladığım zaman çakışmalar olmaması için afterburner ı kurmadım gpu tweakden yapmak istiyorum ama oda galiba afterburner kullanmıştı
Aslında pek fark yok aynı işlemleri gpu tweak ten yapabilirsin.

GPU Tweak, MSI Afterburner gibi yazılımları kullanmayın. Radeon Software ile overclock yapın. AMD kartlar için en iyi ve stabil yer orası.

GPU Tweak, MSI Afterburner gibi yazılımları kullanmayın. Radeon Software ile overclock yapın. AMD kartlar için en iyi ve stabil yer orası.
amd software kullanmıyorum sürekli hata veriyor oyunlarda birden ekran gidiyor sinyal yok diyor onu sildim düzeldi

Radeon software' i nasıl sildin dostum driver o. Siyah ekrana düştüysen başarısız oc yapmışsındır.
oc denemelerimi iptal etmiştim saçma sapan hatalar veriyordu sadece asusun kendi sitesinden driverı indirip kurdum bidahda hata almadım

Geri