Msi display port ve HDMI girişleri var fansız modelhocam hangi model?
fansız models 850tlye düşünebilirim hocamMsi display port ve HDMI girişleri var fansız model
Yok saol özellikle bu modeli seçmiştim zaten çift monitörüm var VGA dan ziyade bu model bence hepsinden daha iyi.fansız models 850tlye düşünebilirim hocam
var mı bu fiyata daha iyi performans veren?Fiyatına göre verdiği performans çok düşük çünkü.
yaaa bilader girme milletle tartışmaya bu forumda 1050ti aşağısı yasak bütçen düşükse pc almayacaksın kafası yada 2. el fosil alacaksınNe alınır bu fiyata dostum sıfır?
zamanında bi arkadaşım rx 580 8gb 2000tl'ye almıştı gerisini siz düşününASUS GeForce GT 1030-SL 2GB GDDR5 Low Profile (BRACKET) 64BIT DVI HDMI Ekran Kartı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS GeForce GT 1030-SL 2GB GDDR5 Low Profile (BRACKET) 64BIT DVI HDMI Ekran Kartı, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ZAMANINDA*zamanında bi arkadaşım rx 580 8gb 2000tl'ye almıştı gerisini siz düşünün
temmuza kadar bekle belki düşer fiyatlarvar mı bu fiyata daha iyi performans veren?
Sıfır'a bir şey bulman çok zor.Temiz 2.el bakmak daha mantıklı bence.Ne alınır bu fiyata dostum sıfır?
1050 TI yine düşük söylemişsiniz RTX 3050 aşağısı almak yasak. Millet 1080p için RTX 3060'ı beğenmeyip üst karta geçmek istiyor. Forumlarda neden belirtmeyip sadece alınmaz yazan kişileri dikkate almayacaksınız.yaaa bilader girme milletle tartışmaya bu forumda 1050ti aşağısı yasak bütçen düşükse pc almayacaksın kafası yada 2. el fosil alacaksın