Yardım ASUS GT 301 KASAYA SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Ayparcasi

80+
Reaksiyon skoru
5
Dostlar

DeepCool LE500-MARRS LED 240mm​

Adlı bu soğutucu Kasaya sığarmı
CPU Soğutucu Yüksekliği Max 160mm
Diyor anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, o kule tipi hava soğutucular için olan destek, sıvı soğutucu kullanacaksanız radyatör desteğine bakın. Ön kısma 360mm'ye kadar takılabiliyor görünüyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-05-04 192734.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-04 192734.webp
    45.6 KB · Hit: 16
Merhaba, o kule tipi hava soğutucular için olan destek, sıvı soğutucu kullanacaksanız radyatör desteğine bakın. Ön kısma 360mm'ye kadar takılabiliyor görünüyor.
Peki Sıvı soğutma mı önerirsin yoksa Kule tipi hava soğutma mı? Önerirsin hocam

Benim bir şey önermem ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Her ikisinin de kendine has artıları ve eksileri var. Yalnız 360mm den küçük sıvı soğutucular pek tavsiye edilmez, onun yerine hava soğutucu bakabilirsiniz.

Benim bir şey önermem ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Her ikisinin de kendine has artıları ve eksileri var. Yalnız 360mm den küçük sıvı soğutucular pek tavsiye edilmez, onun yerine hava soğutucu bakabilirsiniz.
Hocam Ben Amd Tipi anakart alırsam ryzen 5 7600x, intel tipi anakart alırsam i5 14600k almayı düşünüyorum, Ekran Kartım Asus Rtx 4060ti 8gb oc GDDR6 (3fan'ı olan kart)

Anakart ve RAM modelin nedir hatta kasa içi resmini ekleyebilirmisin. Phantom Spirit alabilirsin kasana uyuyor yükseklik olarak ama RAM e temas eder mi ona bakmak lazım o yüzden Anakart ve RAM modelini bilirsek daha iyi olur.

Geri