Dostum bilgisayarı alıp direkt oyun indirmedim performans ayarlarını yaptım cs go paladins lol vb oynuyorum hepsiyle yüksek ayarlarda +130 fps alıyorum sana sorduğum soru kaç fps alırım değil svı ile 144hz alır mıyın diye soruyorum yüksekte oynamam ortada oynarım dert etme senGüncel oyunlarda 140+ fps üzeri alman imkansız gibi bir şey. Ekran alacağına ekran kartını yükselt.
okumadan mı yazıyorsun birader hdmı 120 destekliyor yazmışım zaten dvı 144 destekliyor mu diye soruyorumHDMI 144 hz desteklemiyor
Fark ettiysen orada DVI-D görüntü çıkışı mevcut. İnternetten 144 Hz mi yoksa 60 Hz mi verir bir araştır istersen. Bilmeden yanlış bilgi vermek kötü sonuclanabilir.aga bak sen zaten 0 kartla hiç bi oyudan 144 fps alamazsın sadece belki düşük ayarlda cs go lolde felan o yüzden abartmanan gerek yok adamlarda zaten o kartın 144 fps vermiceğini bildiği için koymamışlar dvı max 60 hz veriyo bu arada
Dvi portu 144hz verir dostum hdmi da 1.0 1.2 2.0 gibi jenerasyonuları mevcut en güncel sürümleri 120 hz verebiliyor diye biliyorum.Ortadaki dvi portu değil mi? 144 hz alabilir miyim o port ile ayrıca oynadığım oyunların çoğunda +130 fps alıyorum monitörü alınca yüksekte değil de orta ayarlarda oynarım ama hdmi ile mi kullanmalıyım ortadaki port ile mi herkes farklı bir şey söylüyor