asus gtx 980 overclock ayarı

xes8

80+
Reaksiyon skoru
44
arkadaşlar kartım asus gtx 980 4gb modeli bu karta msi afterburner uygulması için overclock ayarı söylerimisiniz oynadıgım oyun cod warzone

Ayar verilemez kendin bulmalısın sadece mantığı gösterebiliriz bütün ekran kartlarının slikonu farklı ayardadır hepsi aynı değerlerde çalışmaz.

Ayar verilemez kendin bulmalısın sadece mantığı gösterebiliriz bütün ekran kartlarının slikonu farklı ayardadır hepsi aynı değerlerde çalışmaz.
hiç bilmiyorum nasıl araştırıp bulabilirim ?
Post automatically merged:

mesela internete gtx 980 oc yazınca bu cıkıyor uygunmu sizce =
StockOverclocked
GeForce GTX 980 Overclocking
Max Boost Clock1265MHz1515MHz
Memory Clock7GHz7.8GHz
Max Voltage1.25v1.25v

Deneme yanılma ile.
Çekirdeğe (Core Clock) yapacağınız hız aşırtmayı Furmark ile, VRAM (Bellek) yapacağınız hız aşırtmayı 3DMark, Superposition veya Heaven benchmark gibi programlarla test edebilirsiniz.

Kendiniz denemelisiz zaten core clock arttırıp deniceksiniz voltaj vermesenizde olur, ilk başta power limiti açıp belli bir miktar core clock artışı yapın mesela +100 core clock verin power limiti sonuna kadar açın ve fan ayarıda öneririm kart 80 dereceyi geçmemeli, sonrasında Superposition benchmark 1080p extreme ve 4K optimized testlerini sırayla yapın sorun yok ise +25 vererek core clock arttırabilirsiniz. Memory clock arttırırkende +50 vere vere deneyin ama bunların testlerini ayrı ayrı yapın herhangi bir sorunda kolayca hatayı bulmak için.

Superposition link:

• Beğen
Reaksiyonlar: xes8
Deneme yanılma ile.
Çekirdeğe (Core Clock) yapacağınız hız aşırtmayı Furmark ile, VRAM (Bellek) yapacağınız hız aşırtmayı 3DMark, Superposition veya Heaven benchmark gibi programlarla test edebilirsiniz.
hiç anlamıyorum en iyisi bulaşmamak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,009
Üyeler
191,026
Son üye
allahınaslanı
Geri