Anakartınızda sadece RGB girişi var. ARGB'den yararlanamazsınız, ARGB 3 pin oluyor, bu 4 pin maalesef.
Evet, bu kontrolcü ile kullanabilirsiniz. Ben anakartınızı kast etmiştim, anakarta takamazsınız, kontrolcü ile kullanabilirsiniz.Ürünün kendi incelemesinde kontrolcüsüyle kullanabilirsiniz diyor.![]()
Evet, bu kontrolcü ile kullanabilirsiniz. Ben anakartınızı kast etmiştim, anakarta takamazsınız, kontrolcü ile kullanabilirsiniz.
3 pin 4 pine çevrilemez. Arada elektriksel olarak bir fark var, yani cihazları bozma ihtimaliniz olurdu eğer öyle bir şey olsaydı.Teşekkürler, 3 pinden 4 pine çevirecek herhangi bir dönüştürücü var mıdır ?
3 pin 4 pine çevrilemez. Arada elektriksel olarak bir fark var, yani cihazları bozma ihtimaliniz olurdu eğer öyle bir şey olsaydı.
Fotoğraf veya link attıysanız gelmemiş?Şöyle bir kablo var. Bu kablonun 4 pin dişi tarafı anakarta, 3 pin erkek tarafı soğutucu kısmına girme şansı var mı ?
Fotoğraf veya link attıysanız gelmemiş?
İyi de dostum bu RGB veya ARGB kablosu değil. Bu kablo fan güç kablosu çoklayıcısı.Pardon yüklenmemiş.
![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İyi de dostum bu RGB veya ARGB kablosu değil. Bu kablo fan güç kablosu çoklayıcısı.
Sorun yok hocam. Anakarta takamayacağınız için mecbur kontrolcü ile kullanacaksınız maalesef. Fanın 3 pinli olması sorun değil, eğer anakartınıza takabiliyorsanız anakarta takın.Konuya tam hakim olmadığım için üstünkörü baktım kusura bakmayın.
Anladığım kadarıyla kontrolcü ile kullanmak daha mantıklı olacak şu an.
Bu soğutucunun 3 pinli olması sorun çıkartır mı ? Gücü anakart yerine PSU'dan almam gerekiyor değil mi ?
Sorun yok hocam. Anakarta takamayacağınız için mecbur kontrolcü ile kullanacaksınız maalesef. Fanın 3 pinli olması sorun değil, eğer anakartınıza takabiliyorsanız anakarta takın.