Asus H310 PLUS GAMİNG ARGB Desteği

remanuel

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba,

Asus H310 Plus Gaming anakartını kullanıyorum.
Dark AquaForce W244 marka sıvı soğutma alacağım.

Anakartımda gördüğüm kadarıyla 4 pinli RGB_HEADER girişi var.
ARGB özelliğinden yararlanabilir miyim ?

Ekler

• anakart şablon.webp
    anakart şablon.webp
    35.7 KB · Hit: 65
Anakartınızda sadece RGB girişi var. ARGB'den yararlanamazsınız, ARGB 3 pin oluyor, bu 4 pin maalesef :(.

Teşekkürler, 3 pinden 4 pine çevirecek herhangi bir dönüştürücü var mıdır ?
3 pin 4 pine çevrilemez. Arada elektriksel olarak bir fark var, yani cihazları bozma ihtimaliniz olurdu eğer öyle bir şey olsaydı.

3 pin 4 pine çevrilemez. Arada elektriksel olarak bir fark var, yani cihazları bozma ihtimaliniz olurdu eğer öyle bir şey olsaydı.

Şöyle bir kablo var. Bu kablonun 4 pin dişi tarafı anakarta, 3 pin erkek tarafı soğutucu kısmına girme şansı var mı ?

İyi de dostum bu RGB veya ARGB kablosu değil. Bu kablo fan güç kablosu çoklayıcısı.

Konuya tam hakim olmadığım için üstünkörü baktım kusura bakmayın.
Anladığım kadarıyla kontrolcü ile kullanmak daha mantıklı olacak şu an.

Bu soğutucunun 3 pinli olması sorun çıkartır mı ? Gücü anakart yerine psu'dan almam gerekiyor değil mi ?

Konuya tam hakim olmadığım için üstünkörü baktım kusura bakmayın.
Anladığım kadarıyla kontrolcü ile kullanmak daha mantıklı olacak şu an.

Bu soğutucunun 3 pinli olması sorun çıkartır mı ? Gücü anakart yerine PSU'dan almam gerekiyor değil mi ?
Sorun yok hocam. Anakarta takamayacağınız için mecbur kontrolcü ile kullanacaksınız maalesef. Fanın 3 pinli olması sorun değil, eğer anakartınıza takabiliyorsanız anakarta takın.

Sorun yok hocam. Anakarta takamayacağınız için mecbur kontrolcü ile kullanacaksınız maalesef. Fanın 3 pinli olması sorun değil, eğer anakartınıza takabiliyorsanız anakarta takın.

Yardımınız için teşekkürler.
Kafama takılan tek nokta fanların girişleri 4 pinli midir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,781
Üyeler
186,939
Son üye
Erdem0808
Geri