Neler Yeni

Asus H61M-D M2 SSD olur mu?

NoMythx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Merhaba. Anakartım h61m-d, şimdi ben 128 gb ssd kullanıyorum fakat bu bana hiç yetmiyor. Benim ssd'im sata ssd. Kendi ssdmi çıkartmadan 2li ssd kullanmak istiyorum ve m2 ssdlerin çok iyi olduğunu öğrendim.Bu konu hakkında biraz bilgi verir misiniz?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Rüveyda Akın
Hocam anakartında M.2 slotu olması gerek. M.2 slotuna M.2 SSD takıyorsun. Senin anakartta öyle bir slot yok sanırım. Bu yüzden maalesef alsan bile takamazsın. Öncelikle daha üst bir model anakart satın alman lazım. Eğer anakartında M.2 slotu varsa, M.2 SSD diye aratıp güzel bir model alman lazım bütçe dahilinde. Sonra takıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Hocam anakartında M.2 slotu olması gerek. Oraya M.2 slotu takıyorsun. Senin anakartta öyle bir slot yok sanırım. Bu yüzden maalesef alsan bile takamazsın. Öncelikle daha üst bir model anakart satın alman lazım.
trol hesap

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,088
İsim
Murat Orhan
Merhaba. Anakartım h61m-d, şimdi ben 128 gb ssd kullanıyorum fakat bu bana hiç yetmiyor. Benim ssd'im sata ssd. Kendi ssdmi çıkartmadan 2li ssd kullanmak istiyorum ve m2 ssdlerin çok iyi olduğunu öğrendim.Bu konu hakkında biraz bilgi verir misiniz?
M2 dönüştürücü ile bile kullanamazsın. Bir sata daha alıp 2 sata kullanabilirsin.

NoMythx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
troll hesap değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

M2 dönüştürücü ile bile kullanamazsın. Bir sata daha alıp 2 sata kullanabilirsin.
Teşekkürler bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam anakartında M.2 slotu olması gerek. M.2 slotuna M.2 SSD takıyorsun. Senin anakartta öyle bir slot yok sanırım. Bu yüzden maalesef alsan bile takamazsın. Öncelikle daha üst bir model anakart satın alman lazım. Eğer anakartında M.2 slotu varsa, M.2 SSD diye aratıp güzel bir model alman lazım bütçe dahilinde. Sonra takıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun.
Bilgi için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,131
Üyeler
162,624
Son üye
Amirragger
Top Bottom