Merhaba. Anakartım h61m-d, şimdi ben 128 gb ssd kullanıyorum fakat bu bana hiç yetmiyor. Benim ssd'im sata ssd. Kendi ssdmi çıkartmadan 2li ssd kullanmak istiyorum ve m2 ssdlerin çok iyi olduğunu öğrendim.Bu konu hakkında biraz bilgi verir misiniz?
trol hesapHocam anakartında M.2 slotu olması gerek. Oraya M.2 slotu takıyorsun. Senin anakartta öyle bir slot yok sanırım. Bu yüzden maalesef alsan bile takamazsın. Öncelikle daha üst bir model anakart satın alman lazım.
M2 dönüştürücü ile bile kullanamazsın. Bir sata daha alıp 2 sata kullanabilirsin.Merhaba. Anakartım h61m-d, şimdi ben 128 gb ssd kullanıyorum fakat bu bana hiç yetmiyor. Benim ssd'im sata ssd. Kendi ssdmi çıkartmadan 2li ssd kullanmak istiyorum ve m2 ssdlerin çok iyi olduğunu öğrendim.Bu konu hakkında biraz bilgi verir misiniz?
troll hesap değilimtrol hesap
Teşekkürler bilgi içinM2 dönüştürücü ile bile kullanamazsın. Bir sata daha alıp 2 sata kullanabilirsin.
Bilgi için teşekkürlerHocam anakartında M.2 slotu olması gerek. M.2 slotuna M.2 SSD takıyorsun. Senin anakartta öyle bir slot yok sanırım. Bu yüzden maalesef alsan bile takamazsın. Öncelikle daha üst bir model anakart satın alman lazım. Eğer anakartında M.2 slotu varsa, M.2 SSD diye aratıp güzel bir model alman lazım bütçe dahilinde. Sonra takıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun.