Neler Yeni

Asus Hazır Sistem Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Taşkın
27 BİN TL Mİ. Ben kaçar. Bu olaya tanık olmak istemiyorum. 6800xt vardı.

Bunu alabilirsin 23 bin TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

veya bu sistemi.
Dostum ben sistemi özelleştirmek istiyorum. 240mm sıvı soğutucu bu kasa da üste takılmıyor. Ve Amd ekran kartı amd işlemci almak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Taşkın
Nedeni nedir hocam? Amd ekran kartını anlarım da işlemci neden?
Hocam ben normalde r5 5600x alacaktım. Arkadaşım i5 12400f al dedi ve nedenini sordum. Base overclock ile 5.2 ghz çalışıyor dedi. Bende amd den vazgeçtim. Ama işlemcim amd olabilir.

https://www.gaming.gen.tr/urun/1505...8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şu an için sana uygun en iyi sistem bu sayılır asus marka bileşenlerden de bolca bulunuyor :D
Hepsine baktım dostum ama 240mm sıvı soğutucu sıkıntı yapıyor bir tık bu kasada.

mythrowib

80+ Silver
Rog PSU kullanmak varken Corsair mi kullanılır Rog Strix PSU alın kasayida Rog alın Anakart Rog olarak muqemmel burda kullanmayanlar bilmeden konuşuyor sadece işlemciyi değiştirin o işlemci o sisteme ezik kaliry
Aynen kanka bilmeden aynen. Marka fanligi yapmaya gerek yok. Ayrıca kim corsair öneriyor iyimisin hayal dünyandamisin

Ya gaminggendeki nova 3070ti i yada gencergamingdeki victor 12400f i al.

Aynen kanka bilmeden aynen. Marka fanligi yapmaya gerek yok. Ayrıca kim corsair öneriyor iyimisin hayal dünyandamisin

İkiside 3060 i havada karada tokatlar

Akanzaii06

80+ Bronze
Burdaki adamlar harbi fiyat performans delisi. Bu insanlara kulak ver

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Berkay BABUCCU
Burdaki adamlar harbi fiyat performans delisi. Bu insanlara kulak ver
yani ben cok anlamam ve aksine Nvidia yi daha cok severim3 kasa aldim hepsi amd islemci amd ekran kartı çünkü f/p.Ama gidip 27 bin TL yi birinin 3060 a vermesine goz yumamam. Herkes önermiş sirf rog strix diye o kdr parayi vermek yazık günah.He amd sevmeyebilir eyvallah git 3070ti al her şekilde buradaki insanlar çözüm buluyor

Hocam ben normalde r5 5600x alacaktım. Arkadaşım i5 12400f al dedi ve nedenini sordum. Base overclock ile 5.2 ghz çalışıyor dedi. Bende amd den vazgeçtim. Ama işlemcim amd olabilir.

Hepsine baktım dostum ama 240mm sıvı soğutucu sıkıntı yapıyor bir tık bu kasada.
ayriyetten 240mm kasada sıkıntı demişsin. Şunu belirteyim sen 22-23 vereceksın :D normalde vereceğin para 27. kasayı satarsın istediğini alırsın sıvı sogutma da girer. Veya özelleştirmeyi dene kasayı.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ali
Kesinlikle en mantıklı bu sistem. En azından mesh kasa ve 3070ti ile uzun yıllar kullanırsınız

Sagittarius

80+ Silver

İkiside 3060 i havada karada tokatlar
Ben sadece sana demedim herkese dedim Rog PSU alınır parasının hakkını verir Rog kasa gereksiz olur çünkü daha ucuza hava akışı daha iyi kasalar var

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Dostum evet biliyorum her şey rog ama seçenek yok işlemci en azından i7 var ama anakart seçenekleri bunlar. Fiyatı ise 27.488,37 TL denk geliyor.
Eğer rog sistem biliyorsan özellikle bu kasa ile olan bir sistem biliyorsan bilgilendirirsen sevinirim.
Şu sistemin 2 katını 17K ya alabiliyorsun 5600 ve 6700xt li sistemden bahsediyorum. Rog diyede paranı havaya atma Rog 3060tansa 2 fanlı orta segment 6700xt yı tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Taşkın
Şu sistemin 2 katını 17K ya alabiliyorsun 5600 ve 6700xt li sistemden bahsediyorum. Rog diyede paranı havaya atma Rog 3060tansa 2 fanlı orta segment 6700xt yı tercih ederim.
Dostum amd ekran kartı almak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yigitdemirkıran
size tavsiyem paranız varsa su an pc almaınız çünkü fiyatlar baya artacak dolar kuru yüzünden ben baya araştırıyorum alıcam kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Taşkın
size tavsiyem paranız varsa su an pc almaınız çünkü fiyatlar baya artacak dolar kuru yüzünden ben baya araştırıyorum alıcam kesinlikle
Bende baya araştırıyorum hocam. Az önce babamla konuştum ağustos sonu alıcaz dedi :/

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dostum ben sistemi özelleştirmek istiyorum. 240mm sıvı soğutucu bu kasa da üste takılmıyor. Ve Amd ekran kartı amd işlemci almak istemiyorum.
Hadi ekran kartları neyse de işlemcilerinin ne günahı var yazılım bile yok işlemcide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,917
Üyeler
168,362
Son üye
MuRtEgA
Top Bottom