Neler Yeni

Asus laptop 4050 6gb 140W voltaj limitini kaldirmak zararlimi ?

desolo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alpay aliyev
Ilk olarak merhaba. Benim asus rog g16 laptobumda 4050 6gb 140W var amma bu ekran kartinda voltaj limiti varmis. acaba ben bu limiti kaldirmayi denesem bilgisayara zarari olurmu? ya da performans artisi olurmu ?
internetten baktim cok buyuk bi performan artisi olumuo amma ben genede yapmak istiorum. bunun laptopa zarari olurmu ? yoksa hicbir zarari olmazmi bosa guc tuketimi disinda?

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Meto155
Çok az bir performans artışı olur hocam ama onu farketmezsiniz bile.Ama laptopa uzun vadede zararı olur o yüzden yapmanızı tavsiye etmem.Fazla ısınır pili daha hızlı biter vs vs.Degmez kısacası

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
can
Arkadaşın dediği doğru performans farkı olursa %2-3 olur zaten merak etme adaptörün ekstrem voltajı kaldıramaz sınırlaması var

desolo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alpay aliyev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok az bir performans artışı olur hocam ama onu farketmezsiniz bile.Ama laptopa uzun vadede zararı olur o yüzden yapmanızı tavsiye etmem.Fazla ısınır pili daha hızlı biter vs vs.De
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok az bir performans artışı olur hocam ama onu farketmezsiniz bile.Ama laptopa uzun vadede zararı olur o yüzden yapmanızı tavsiye etmem.Fazla ısınır pili daha hızlı biter vs vs.Degmez kısacası
yalnislikla bosa mesaj atdim neyse . kanak bende soyleki ekran karti 89W gecmio bence bendekinde ekstra bi sinirlama var cunki insanlarda ben deki sistem 100W kadar cikio. ben nerden baka bilirimin sinirlamanin ne kadar olduguna
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği doğru performans farkı olursa %2-3 olur zaten merak etme adaptörün ekstrem voltajı kaldıramaz sınırlaması var
kanka sinirlaanin ne kadar olduguna nerden baka bilirim?

Top Bottom