Yardım Asus laptop açılmıyor ?

keles1078

80+
Reaksiyon skoru
0
Dün akşam sorunsuz bir şekilde çalışan laptop um bugün açılmıyor güç tuşuna bastığımda güç tuşunun etrafı ısınmaya başladı ama herhangi bir ışık yanmadı ve laptop tepki vermedi. şarja taktığımda ise durum aynı şarj ışığı yanmıyor . Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

açılmıyor ?
daha saçma konu başlığı görmedim

açılmıyor ?
daha saçma konu başlığı görmedim
Açılmıyormuş daha ne yazsın? Laptopun power butonuna bastığımda bataryadan gelmesi gereken gücü diğer parçalara iletmediği için sistem çalışmıyor mu yazsaydı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün akşam sorunsuz bir şekilde çalışan laptop um bugün açılmıyor güç tuşuna bastığımda güç tuşunun etrafı ısınmaya başladı ama herhangi bir ışık yanmadı ve laptop tepki vermedi. şarja taktığımda ise durum aynı şarj ışığı yanmıyor . Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Tamirciye götür direkt dostum uğraşma anakartta sorun yüksek ihtimal

ilk başta açılmıyor ve kırmızı alanda ısınma oluyordu daha sonra bataryasını söküp belli bir süre bekledikten sonra bataryayı taktığımda çalıştı ama ilk açıldıktan 1 2 dakika sonra kendi kendine kapandı sonra tekrar bilgisayarı açtığımda CPU kullanımını %100 olarak gösteriyordu fanlar hızlı çalışıyordu yeni açılmasına rağmen ve şarj ışığı falan hiç çalışmıyor şarja taktığımda ama şarj alıyor

Ekler

• IMG_20230915_141844.jpg
    IMG_20230915_141844.jpg
    3.7 MB · Hit: 84
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,376
Üyeler
188,092
Son üye