Asus rog strix xg249cm kullanıyorum ve panelden dolayımı bilmiyorum tamamen akıcı gelmiyor. Freesync mi açmalıyım ? Overdrive kullanmak daha iyi evet ama elmb özelliğinide övüyorlar. elmb özelliğinde input lag eklendiği için kullanıp kullanmamak arasında kalıyorum tabi elmb ve overdrive birlikte kullanılmıyor birini açarsam diğeri kapanıyor. Bu bahsettiğim (overdrive, elmb) ayarlarında düzey seviyesi bulunuyor. Elmb ayarında netlik seviyesi ve netlik konumu var. Overdrive ayarında ise düzey 0 ile başlayıp düzey 5 e kadar ayarı var. Fps oyuncusu olarak tek istediğim kendime uygun ayarı artık yapabilmek. Elmb ve overdrive ayarı farklı işlere yarıyor ama ne yapacağımı artık kestiremiyorum bakıyorum araştırıyorum ama olmuyor bi açıklık getirmeye karar verdim iyi anlayan biri bana dönüş yaparsa sevinirim. Konuyu kapatmak istiyorum çok konu paylaşılıyor herkes her yere dönüş yapamıyor bunu biliyorum. Tek ricam biri dönüş yapsın şu konuyu çözeyim benim için yeterli şimdiden teşekkürler.. (+ olarak şunu eklemeyi unuttum. Elmb ayarı için 1 ms ayarı deniyor yani 1 ms yapıyor monitörü galıba ama input lag muhabbetini çözemedim)