nasıl yapıyor tam olarak ?monitörü sıfır aldım asus marka kavisli ekran ekran kartım intel arc a750 monitörüm neden böyle yapıyor olabilir
trip atıyor heralde monitörayıp etmiş biraz
monitörü sıfır aldım asus marka kavisli ekran ekran kartım intel arc a750 monitörüm neden böyle yapıyor olabilir
monitörü sıfır aldım asus marka kavisli ekran ekran kartım intel arc a750 monitörüm neden böyle yapıyor olabilir
Kusura bakmayın video atmıştım normalde ama atamamışım ekran görüntüsü alıp attımmonitörü sıfır aldım asus marka kavisli ekran ekran kartım intel arc a750 monitörüm neden böyle yapıyor olabilir
Sanırım panelde sorun var iade edin derim.Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın video atmıştım normalde ama atamamışım ekran görüntüsü alıp attım
Kablo ile alakalı olabilir düşük bir ihtimalde olsaMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kusura bakmayın video atmıştım normalde ama atamamışım ekran görüntüsü alıp attım
yeni aldıysan iade et bieşy daha sorucam bunlar olurken arkada chromeda video açık oluyormu yoksa sadece oyunmu hocam
chrome tamamen kapalıyken öyle yapacakmı diye test et sebebi chrome sa bi taktik vericem sadece oyun açık olsunMesaj otomatik birleştirildi:
hocam arkda video açık oluyor bazı internet sayfaları da açık alt+tab yaptığım zaman sorun gidiyor fakat bu sefer intenet siteleri arasında geçiş yaparken 3-5 saniye süreyle tekrar monitör aynı hale geliyor