Asus Monitörde Ölü Pixel Sorunu

BakiSamet

80+
Reaksiyon skoru
36
HepsiBurada üzerinden 2 gün önce Asus vg259qm 24.5 280hz adlı monitörünü aldım. Monitörde ölü pixel sorunu çıktı, ölü pixeli düzeltebileceğim, site, program vs var mı? Ya da direk servise mi vereyim?

Donanımsal arızayı yazılım ile kapatamazsınız servise gönderin.

Direk servise verin, monitörün normal halini beğenmediyseniz iade edip farklı modeller alabilirsin.
14 gün geçmemiş, iade edip yenisini almak daha hızlı olur gibi.

HepsiBurada üzerinden 2 gün önce Asus vg259qm 24.5 280hz adlı monitörünü aldım. Monitörde ölü pixel sorunu çıktı, ölü pixeli düzeltebileceğim, site, program vs var mı? Ya da direk servise mi vereyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk servise verin, monitörün normal halini beğenmediyseniz iade edip farklı modeller alabilirsin.
Ekran kartına sorun olabilir mi? Driver sıkıntısı gibi

Ölü piksel kusurdur.Program vs. ile düzeltemezsin.Bence servisle uğraşmak yerine iade et yenisini al.

Hepsi Burada üzerinden iade talebi oluşturduğumda, ölü pixel sayısının önemi var mı peki? Başka forumlarda 3 - 4 pixel ölü olması gerekli gibi bir şey okumuştum

Hepsi Burada üzerinden iade talebi oluşturduğumda, ölü pixel sayısının önemi var mı peki? Başka forumlarda 3 - 4 pixel ölü olması gerekli gibi bir şey okumuştum
14 Gün geçmediği için koşulsuz iade kabul ediliyor, normalde ise 3 ölü pikselden sonra değişim oluyor.

14 Gün geçmediği için koşulsuz iade kabul ediliyor, normalde ise 3 ölü pikselden sonra değişim oluyor.
Teşekkür ederim

Peki, ben monitörü indirimdeyken almıştım 2900 TL'ye iade yaparalarsa 2900 TL mi gelecek yoksa monitörün indirimsiz fiyatı mı gelecek?

Teşekkür ederim

Peki, ben monitörü indirimdeyken almıştım 2900 TL'ye iade yaparalarsa 2900 TL mi gelecek yoksa monitörün indirimsiz fiyatı mı gelecek?

Ya da direk aynı monitörle değişim yaparlar mı?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Ya da direk aynı monitörle değişim yaparlar mı?
Faturaya yansıyan fiyat gelir, 2900TL bir tık pahalı, daha ucuz modellere yönelip paranı cebinde tutabilirsin. Monster Aryond monitörünün stoklara gelmesini de bekleyebilirsin.
Değişim yapması daha uzun sürebilir, sebep belirtmeden hızlıca iade yapıp para gelince yeni monitör almak daha mantıklı.

Geri