Autobahn Swimmer
80+
ben şahsen msı alıp yoluma bakarımArkadaşlar selam
Bu iki monitör arasında kaldım her şeyi aynı gibi 1ms 144hz va panel siz olsanız hangisini alırdınız? kullanan var mı varsa memnun mu? sağolun.
Senin için monitörün yapabildiği hareletler önemliyle asus al ama değilse şuan ikiside aynı fiyatı iyi olanı olabilirsin ve parlaklık deperine bak hangisi yüksekse onu al asusun monitörü o fiyata fazla başka sitelerde daha ucuza varArkadaşlar selam
Bu iki monitör arasında kaldım her şeyi aynı gibi 1ms 144hz va panel siz olsanız hangisini alırdınız? kullanan var mı varsa memnun mu? sağolun.
Asus tuf serisini öneriri mtip ve özellik olarak diğerinden daha ıyı MSI monitörde çok önermem.Arkadaşlar selam
Merhaba asus un tercih etmen daha iyi va panel kavisli çerçevesiz renk değerleri daha iyi monitör klasmanında asus her zaman daha iyi bir marka.Arkadaşlar selam