Asus mu gigabyte anakart mı hangisini almalıyım?

Momoroket

80+
Reaksiyon skoru
7
İki anakart arasında kaldım biri Asus rog strix b850-a gaming Wifi diğeri ise gigabyte aorus b850 elite anakart işlemcim 7800x3d ekran kartım rtx5070 sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleme:
Msi al geç arkana bakma

MSİ B850 gaming plus WiFi bunu al

Mag serisi güzeldir ve ya Msi b850 gamıng plus wifi modelini al ömür boyu sorun çıkartmaz
Asus veya gigabyte yerine bunu mu alım daha ucuz evet ama gigabyte da x3d desteği var knk MSI da göremedim birde beyaz sistem topluyorum knk bu dediğim iki anakart beyaz

X3d dediğin destek x3d olmayan işlemcilere yapay sentetik boostlar yapıyor alıcağın işlemci zaten x3d olacağı için çok fark ettirmez 5-10 fps belki yada hiç yani

Msi anakart kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem. Asus al geç kafan rahat etsin.

Neredeyse hepsi aynı özelliklerde. Belliki bütçeniz elveriyor hangisnin görünüşünü beğeniyorsanız o olsun:) Ben bütün sistemim tuf olduğu için tuf aldım memnunum.

B660 tomahawk kullanıyorum. Dandirik bir model de değil fakat yinede 2 senedir çileden çıkarttı beni.
Hocam ne sorunu yaşadın neyde çileden çıktın anlatta bilelim ki Msi markasının sorun çıkaracağını sanmıyorum. 7 yıldan fazladır Msi kullanıyorum bir sorun bile yaşamadım her parçam Msi sadece bu sene mecburluktan Galax kart aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,332
Üyeler
174,346
Son üye
rmastera_31
Geri