Neler Yeni

Asus mu yoksa msi mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
eray karabacak
Kendime hem oyun için hemde yazılım için bilgisayar almak istiyorum bütçem 25k çivarı olduğundan çok iyi bir model bulamadım bu yüzden asus ve msi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur ve önerdiğiniz modeller varsa link olara atabilirmisiniz asus veya msi de olmaya bilir.Şimdiden teşekkür ederim

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
O fiyata canavar gibi kasa alınır :D

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Asus daha pahalıdır ama gerçekten kalitelidir ama gidipte 1650ye 20k vermem. Laptop için bunlar.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
ben msi alpha 17 tercih ederdim :) asusda kötü marka değil ama. Kalitelidir

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Kendime hem oyun için hemde yazılım için bilgisayar almak istiyorum bütçem 25k çivarı olduğundan çok iyi bir model bulamadım bu yüzden asus ve msi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi olur ve önerdiğiniz modeller varsa link olara atabilirmisiniz asus veya msi de olmaya bilir.Şimdiden teşekkür ederim
25 k ya 2 k rahat kaldıracak pc ve monitör alırsın laptopla uğraşma bence

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
marka olarak msi tavsiyemdir ama sırf marka diye 1650 vesaire almayın.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,995
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
Derdiniz ne sizin ya bi bitmediniz laptop lazımsa laptop önerin ne kasaymış kardeşim. İnsanların kurulu düzeni olmayabiliyor o yüzden laptop tercih etmek zorunda kalıyor imkanı olsa zaten kasa alır herkes farkında durumun
Sen bir üslüp takın insanlara karşı bu 1 2. Kasalr her türlü laptoplara göre daha ucuz ve daha performanslı olur bu 2 3. Forumdasın hareketlerine dikkat et o zaman foruma soru sormaycak kimse fikir kabul etmiyorsa . Hadi bak işine şimdi

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
2k lık sistem çıkar o paraya. Ben çok takmıyorum marka olayını performansta etkisi yok. Görsel daha ön planda ise tercih edilebilir. Malzeme kalitesi de 3-5 derece oynatır.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
İkisininde güzel modelleri var aralarından incelemeleri izleyip hangisi daha serin çalışıyor hangisi hakkında çok şikayet var bakabilirsiniz. Hatta asus servis yönünden bir tık önde olabilir bunlarıda düşünmek lazım. ( fiyat farkı en önemli etken )

dalpirin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Dal
20k fiyat bandında Acet Nitro mevcut intel core i5-12500H işlemcili performans olarak üzmez ve MUX Switch mevcut https://www.vatanbilgisayar.com/ace...gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3050-4gb-freedos.html

Top Bottom