Neler Yeni

Asus N17u hakkında düşünceniz nedir ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hem h.o hem g.o
Modemin anteni yok hadi onu geçtim klasik asus arayüzü var. Bunlar G.o
H.O tarafları portları ve modemin kendisi gigabitmiş bu güzel. ama mesela 50Mbps internet için böyle bir modem almak çok gereksiz olur.
Yani ikisi de. Ben Olsam Extra DSL alırdım.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem h.o hem g.o
H.O tarafları portları ve modemin kendisi gigabitmiş bu güzel. ama mesela 50Mbps internet için böyle bir modem almak çok gereksiz olur.
Aslında 15 gün önce aldım eve geldi ve prize taktım güç almıyordu ışık yanmıyordu komada idi ondan sonra iade filan soğudum direk olarak markadan yani dakika bir gol bir olunca yoksa o yönde bir girişimim vardı yol saptım :) Aslında modemler fiyatlar daha ucuzdu bekledim 11 kasım filan düşme yoktu bende bu gün artık alayım dedim. Ek olarak 75 mbps destek alabiliyorum. Asus 56u ve üstü modeli düşünüyordum fiyatlarda herhangi bir kıpraşma olmadı.

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Aslında 15 gün önce aldım eve geldi ve prize taktım güç almıyordu ışık yanmıyordu komada idi ondan sonra iade filan soğudum direk olarak markadan yani dakika bir gol bir olunca yoksa o yönde bir girişimim vardı yol saptım :) Aslında modemler fiyatlar daha ucuzdu bekledim 11 kasım filan düşme yoktu bende bu gün artık alayım dedim. Ek olarak 75 mbps destek alabiliyorum. Asus 56u ve üstü modeli düşünüyordum fiyatlarda herhangi bir kıpraşma olmadı.
Keenetic modemlerde iyi bir indirim olmuştu açıkçası 527tl olan extra dsl 490lara kadar gerilemişti.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Keenetic modemlerde iyi bir indirim olmuştu açıkçası 527tl olan extra dsl 490lara kadar gerilemişti.
Vallaha şuan aldığım modemi 349TL'den aldım. Asusun diğer modelleri a51 ler bile 320 idi zamanında şuan bakıyorum 450 TL olmuş diğer modelleride öyle zaten keenetic 400 TL idi 500 e çıktı sonra 480e düşmüş ne fark eder zaten dediğim gibi sipariş verdim aldım çalışmayan bir ürün olunca ister istemez düşüncelerimden sildim. Aldığım ürün hatalı olması bana 2. Bir şans durumu göstermedi.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Asus modemlerde önemli olan konu firmware güncellemelerini yapmak. Cihazların optimizasyonu ve performansını iyileştiriyor
ASUS Markalı Bazı Modemlerde Bağlantının Kopması, Telefonda Bağlanılırken Bilgisayarda Güvenli Olmayan Ağ Şeklinde Hatalar Alma Söz Konusuydu. Bu Firmware ile çözüldü.
Ama Perakende Satış Yapılan Modemlerde Aman Aman Bir Sorun Çıkmazken Toptan Alınıp Firmaların Verdiği (Örn. TurkNet) Asus modemlerin bazılarında kronik sorunlar vardı. Asus da bu ürünlerin değişimini sağlamıştı.
Firmware getirilmeyen modemler bence alınmaz. Asla bir ISS modemine güncelleme geldiğini görmedim.
İnsanları sadece ufak bir SNR Marj ayarı yapmak için ek 400-500TL Masraf ettirip yeni modem aldırtan ve üstüne kullanıcı adı şifre vermeyen firmaların biraz duyarlı olup modemleri kişiselleştirmeden vermeleri lazım.
ASUS, Severiz.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
ASUS Markalı Bazı Modemlerde Bağlantının Kopması, Telefonda Bağlanılırken Bilgisayarda Güvenli Olmayan Ağ Şeklinde Hatalar Alma Söz Konusuydu. Bu Firmware ile çözüldü.
Ama Perakende Satış Yapılan Modemlerde Aman Aman Bir Sorun Çıkmazken Toptan Alınıp Firmaların Verdiği (Örn. TurkNet) Asus modemlerin bazılarında kronik sorunlar vardı. Asus da bu ürünlerin değişimini sağlamıştı.
Firmware getirilmeyen modemler bence alınmaz. Asla bir ISS modemine güncelleme geldiğini görmedim.
İnsanları sadece ufak bir SNR Marj ayarı yapmak için ek 400-500TL Masraf ettirip yeni modem aldırtan ve üstüne kullanıcı adı şifre vermeyen firmaların biraz duyarlı olup modemleri kişiselleştirmeden vermeleri lazım.
ASUS, Severiz.
İnternet bağlatacağım şimdi bunu aldım ama gidip kablo net vsvs fiber olarak bağlantı alamıyacağım için onları seçemiyorum piyasayada elin mecbur onlara uygun modem yok gidip onların sana sunduğu imkanları el mahkum tercih ediyorsun cidden işime gelmiyor onun için her ne kadar Turknet ile geçen modem arıza olduğu için bağlatmadığımda dedim modemi 20 gün sonra alacağım rahatsız etmenin manası yok modem aldım böyle böyle oldu iptal edelim filan 15 gün uğraştım :) daha imzam kimliğin yokken ama şimdi yine gidip onları seçeceğim başka alternatif yok aldığın modemlerde bunda fiber yazıyor ama fiber yokmuş filan deniyor ne kadar doğru onuda bilmem artık işin içinden çıkamıyorum :/

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hem h.o hem g.o
Reis milleniden 50down 8upload pakete hangi modemi önerirsin ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Reis milleniden 50down 8upload pakete hangi modemi önerirsin ?
Eğer 5GHz şartsa ve bütçe yetiyorsa Keenetic Extra DSL veya TP-LINK Archer VR300
5GHz şart değilse de Keenetic Omni DSL Gayet iyi iş görür. Ben de aldım bugün veya yarın kargoya verirler sanırım hazırlanıyor diyor.
Omni DSL Hakkında Detaylı Bilgi Ve Deneyim İçin: @RevDeisDou Ülkü ocakları fksfnks şaka şaka Rev kullanıyor o modemi.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Eğer 5GHz şartsa ve bütçe yetiyorsa Keenetic Extra DSL veya TP-LINK Archer VR300
5GHz şart değilse de Keenetic Omni DSL Gayet iyi iş görür. Ben de aldım bugün veya yarın kargoya verirler sanırım hazırlanıyor diyor.
Omni DSL Hakkında Detaylı Bilgi Ve Deneyim İçin: @RevDeisDou Ülkü ocakları fksfnks şaka şaka Rev kullanıyor o modemi.
Peki millenide desteklediği max hız 85mbps olarak gözüküyor 100mbps paket alsam çok mu sorun çıkarır ? Yoksa en uygun paket 50mbps mi ? Birde evde şuan TT nin interneti mevcut milleniyi alıp 2 internet olarak yapabiliyor muyum ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,395
Üyeler
164,833
Son üye
tunahansahin
Top Bottom