Yardım Asus p5g41t ram seçiyor.

ezmre

80+
Reaksiyon skoru
58
Selamlar, kendime 250tl gibi bir fiyata p5g41t anakart aldım, yanında 2 tane ayrı ayrı ram aldım 4gb birisi 1333 birisi 1600mhz. Ama anakarta takınca görüntü gelmiyor. Tek tek de denedim olmadı, nasıl çözülür?

ramlerin çalıştığına eminmisin

Selamlar, kendime 250tl gibi bir fiyata p5g41t anakart aldım, yanında 2 tane ayrı ayrı ram aldım 4gb birisi 1333 birisi 1600mhz. Ama anakarta takınca görüntü gelmiyor. Tek tek de denedim olmadı, nasıl çözülür?
İkinci el sanırım?

Bizzat kendim kullanıyorum, 4+4 yapabilirsin tek modül 8 desteklemiyor. Ama 16 çipli RAM almanı öneririm yoksa RAM'i algılamaz PC, KVR1333D3N9 modelini almıştım sende onu al bence.
Post automatically merged:

kingston alsaydın keşke

İkinci el sanırım?
20 yıllık anakart ram sıfır almaz alamaz yani

ramlerin çalıştığına eminmisin
Birisini okul bilgisayarından aldım çalışıyor, diğeri 2.el emin değilim deneyemedim ama okuldan aldığım bile çalışmıyorsa anlamı yoktur 2.yi denemenin.

Bizzat kendim kullanıyorum, 4+4 yapabilirsin tek modül 8 desteklemiyor. Ama 16 çipli RAM almanı öneririm yoksa RAM'i algılamaz PC, KVR1333D3N9 modelini almıştım sende onu al bence.

kingston alsaydın keşke

20 yıllık anakart ram sıfır almaz alamaz yani
Sıfıra yetecek param yok maalesef bendekileri satıp alabilirim anca

attBirisini okul bilgisayarından aldım çalışıyor, diğeri 2.el emin değilim deneyemedim ama okuldan aldığım bile çalışmıyorsa anlamı yoktur 2.yi denemenin.
yukarıda attığım mesaja bak bazı ramler olmuyormuş

Birisini okul bilgisayarından aldım çalışıyor, diğeri 2.el emin değilim deneyemedim ama okuldan aldığım bile çalışmıyorsa anlamı yoktur 2.yi denemenin.

Sıfıra yetecek param yok maalesef bendekileri satıp alabilirim anca
2. elde max 25-30 lira fazladır 2x4 1333mhz al geç.

Aga birinde 8 birinde 16 çip yanlış değilsem
o olayı bilmiyorum ya başka forumdan kopyala yapıştır yaptım tek bildiğim kingstonun sağlam olduğu

2. elde max 25-30 lira fazladır 2x4 1333mhz al geç.

o olayı bilmiyorum ya başka forumdan kopyala yapıştır yaptım tek bildiğim kingstonun sağlam olduğu
Senin attığın modelin aynısı okuldan aldığım sadece kalın hali

Geri