Asus pg27ucdm aldım testler

evet üstad beğendim teşekkür ederim tek sıkıntı istediğim parlaklığa bi türlü gelemiyor oluşu max parlaklığı nasıl elde ederim acaba :) yoksa oledlerin kanında mı bu var örneğin gn950b monitörüm çok parlaktı sanırım ips in krallarındandı :) bu arada monitörün windows kullanırken yada karanlık oyunlarda siyah gri dengesi çok harika gerçekten diyecek lafım sözüm yok. Yanma mevzusunda sanırım asus 3 yıl garanti veriyor bu konuda birkaç koruyucu özelliği açtım gelir gelmez son firmwareyi yükledim daha kullanmadan genel anlamda beğendim monitörü os menüsünde kısayola atanan ekran kayıtları bi tık daha pratik olabilirdi lg ninki çok kolaydı kendi lg mide satmayıp çift ekran yapayım diyorum
Nasıl gelmiyor hocam ya bana 25'den fazlası parlak geliyor :d

Doğrudur kameralar bozabiliyor. Oled bile kullansan hdr da doğru ayarlar olmazsa soluk gözükür. Oyunda Renodx varsa kullanman şart.
Bu ne işe yarıyor hocam sizden öğrenmek istiyorum biz neden istediğimiz parlaklığa çıkamıyoruz bu tip monitörlerde oda şunun için zaten geceleri kısıyorum ama bazen gündüz insanun açası geliyor oyunda özellikle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl gelmiyor hocam ya bana 25'den fazlası parlak geliyor :d
geceleri 40 a düşürüyorumda hocam gözler zaten astigmat oldu şuan inş bu monitörle daha perişan olmam :D

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Bu ne işe yarıyor hocam sizden öğrenmek istiyorum biz neden istediğimiz parlaklığa çıkamıyoruz bu tip monitörlerde oda şunun için zaten geceleri kısıyorum ama bazen gündüz insanun açası geliyor oyunda özellikle

geceleri 40 a düşürüyorumda hocam gözler zaten astigmat oldu şuan inş bu monitörle daha perişan olmam :D
Windows ve oyunlar hdr ile tam uyumlu değil. Lafta uyumlu ancak sorunlu çalışıyor. Renodx sorunu çözüyor. En kısa ve basit anlatımı bu olur.

Windows ve oyunlar hdr ile tam uyumlu değil. Lafta uyumlu ancak sorunlu çalışıyor. Renodx sorunu çözüyor. En kısa ve basit anlatımı bu olur.
az önce windowstan hdr yi açtım oyundan da açtım soluk beti benzi atık bi görüntü oldu çok acayip hiçbişeye benzemedi birde şu proğramı yükleyip deneyeyim tam olarak rdr 2 için olanın linkini bulamadım ama

Cihaz elime geçti dostlar siyah ekran açtım ölü pixel yok fakat başka ne gibi testler yapmalıyım pahalı ürün olduğu için iade hakkım var sonuçta oled hakkında bilgim yok. Sadece ips den sonra parlaklığı fullesemde pek parlak gelmedi bana önceki monitörüm lg gn950b çok patlaktı 4k 144 hz
Benim gigabyte oledde apl stabilizer diye bir ayar var, düşük orta yüksek olarak. Yüksekte korkunç parlıyor parlaklığın yüzdesinden bağımsız. Sanırım maks parlaklığın sınırlarını belirleyen bir ayar. Sende de var mı bir bak, varsa yükseğe alırsın.

az önce windowstan hdr yi açtım oyundan da açtım soluk beti benzi atık bi görüntü oldu çok acayip hiçbişeye benzemedi birde şu proğramı yükleyip deneyeyim tam olarak rdr 2 için olanın linkini bulamadım ama
Rdr2 dosyası discordda renodx discordda kanalına katılman lazım. O solukluk çözülecek yüklersen.

Renodx açık
8233.webp

Renodx kapalı
8232.webp

Benim gigabyte oledde apl stabilizer diye bir ayar var, düşük orta yüksek olarak. Yüksekte korkunç parlıyor parlaklığın yüzdesinden bağımsız. Sanırım maks parlaklığın sınırlarını belirleyen bir ayar. Sende de var mı bir bak, varsa yükseğe alırsın.
Ubiform brightness diye geçmesi lazım asusta. Onu kapatırsa parlaklık artar.

Geri