Ekran Kartı Soğutma, Aksesuar Fiyatları - GittiGidiyor
ekran kartı soğutma, aksesuar modellerşi GittiGidiyor'da! Ucuz ekran kartı soğutma, aksesuar çeşitlerini incelemek ve indirimlerle satın almak için tıklayın.
Çok indirim yok aslında ama acil lazımsa sıfır olcaksa alınabilir diyorum![]()
ekran kartı soğutma, aksesuar modellerşi GittiGidiyor'da! Ucuz ekran kartı soğutma, aksesuar çeşitlerini incelemek ve indirimlerle satın almak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
çok acilse alabilirsniz ama 1650super bulursanız daha iyi olabilir![]()
ekran kartı soğutma, aksesuar modellerşi GittiGidiyor'da! Ucuz ekran kartı soğutma, aksesuar çeşitlerini incelemek ve indirimlerle satın almak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
Bulsamda çok pahalıya bulurum.çok acilse alabilirsniz ama 1650super bulursanız daha iyi olabilir
toplama mı yapıyorsun yoksa değişim mi yapıcaksın ona göre önerim var![]()
Toplama yapıyorum sadece ekran kartı kaldı.toplama mı yapıyorsun yoksa değişim mi yapıcaksın ona göre önerim var
Sıfır şart ise başka seçenek olmadığından alınabilir.![]()
Ben direk çok ucuz bir sistem önerecektim. Piyasada 1050ti lara bile 2500 tl fiyat çekiyorlar buna da verilen paraya yazık. Üstelik tek fanlı model. Zamanın varsa beklemeni öneririm ya da 2.el takibi yapabilirsin arkadasların dediği gibiToplama yapıyorum sadece ekran kartı kaldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka bir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.